2777
2789

نمیدونم  باید چی کار کرد ... از کجا می فهمی چشم چرونه؟ مثلا چی کار میکنه ..... 

خدایا دلیل این همه خوشبختی که بهم دادی نمیدونم ... میدونی که لحظه ای از یادت غافل نیستم.خیلی دوست دارم و ممنونت هستم که تا این لحظه هرچی ازت خواستم بی دریغ و به سرعت بهم دادی .این دل شاد و خوشبختی رو هیچ وقت ازم نگیر و به همه دوستانم هم عطا بفرما😍😍😍الهی امین
کارگر بابام ۱۵ سال پیش تو خیابون به یه  زنه نگاه کرده بود زنش انگشت کرده بود تو چشمش تا یه هفته ...

نه مخفی میکنه فقط،این گروهای خراب شده تلگراااامم چشم گوشارو باز کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی بگو اینو ببین اینو ببین اونو اونو نگاه نگاه از دست ندیم تو هم شبیه اون شو یه جورایی خودشو میبینه کوتاه میاد 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
هیچی‌ باید گذاشتش رو‌تخم‌ چشمامون خدا نسل زنای بد حجتب برداره حق الناس گردنشونه تیکه تیکه بشن که و ...

زن لختم بگرده مرد نبايد نگاه كنه اگه غريضس كه هم زن غريضه داره هم مرد 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂
هیچی‌ باید گذاشتش رو‌تخم‌ چشمامون خدا نسل زنای بد حجتب برداره حق الناس گردنشونه تیکه تیکه بشن که و ...

بروبابا پعلوم الحال

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
کارگر بابام ۱۵ سال پیش تو خیابون به یه  زنه نگاه کرده بود زنش انگشت کرده بود تو چشمش تا یه هفته ...

آفرین به غیرت اون زن🤗

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

نمیدونم  باید چی کار کرد ... از کجا می فهمی چشم چرونه؟ مثلا چی کار میکنه .....

میبینم تو تلگرااام این گروها عکس و فیلم سینه دخترارو میزارن میشینه نگاه میکنه میدونه من دوست ندارم حساسم ولی بازم 

چه ربطی به بی حجابی داره؟

به فرهنگو شخصیت ربط داره 

وگرنه سر تا سر جهان که حجاب کامل وجود نداره 

میبینم تو تلگرااام این گروها عکس و فیلم سینه دخترارو میزارن میشینه نگاه میکنه میدونه من دوست ندارم ح ...

اه عكس و توروخدا بيخيال شين كم مونده چسب بزنيم حشم شوهرامون عكس چه اشكالي داره

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂
هیچی‌ باید گذاشتش رو‌تخم‌ چشمامون خدا نسل زنای بد حجاب برداره حق الناس گردنشونه تیکه تیکه بشن که و ...

یه زن خوشگل و جذاب چرکولک تو گونی هم بازم خوشگله ....من شوهرت بودم با این زبون پیرزنانه مثله عفریته ها نفرین میکنی  نگاتم نمیکردم  😂😂😂😂😂😂😂😂

اینم نظر من در مقابله اونا 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
اين موضوع تو ذات همه مردا هست،حالا يكي سادسو خودشو لو ميده يكي زرنگه و زيرزيركي كارشو ميكنه،پس فقط ب ...

۱۰۰درصد مخالفم

مردای زیادی میشناسم که نگاه به نامحرم نمیکنن از سر لذت 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

نه خب داره دیدگاه مخالفو میگه  نگفت این نظر منه که😐

ایشونو همه میشناسن

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
میبینم تو تلگرااام این گروها عکس و فیلم سینه دخترارو میزارن میشینه نگاه میکنه میدونه من دوست ندارم ح ...

تو خیابونم دید میزنه یا فقط تلگرامه؟

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖