2777
2789
تا فهمید می‌خوام ببرم دندون پزشکی خونه رو گذاشت سرش خیلی می‌ترسه یعنی نبرم؟ طبیعیه؟الان چهارتا بالای ...

خب باهاش صحبت کن بگو فقط میخواد دکتر نگاه کنه کار دیگه ای نمیکنه ، غذا رو با دندون آسیاب میخورن عزیزم نگران نباش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب باهاش صحبت کن بگو فقط میخواد دکتر نگاه کنه کار دیگه ای نمیکنه ، غذا رو با دندون آسیاب میخورن عزیز ...

اوف اینقدر حرف میزنم باهاش 

همه مسخرم میکنن

میگن بچه رو لوس کردی چرا مثل آدم بزرگ منطقی حرف میزنی باهاش

اوف اینقدر حرف میزنم باهاش همه مسخرم میکننمیگن بچه رو لوس کردی چرا مثل آدم بزرگ منطقی حرف میزنی باها ...

کار درست میکنی عزیزم به حرف اطرافیان توجه نکن ، منم همیشه منطقی صحبت میکنم باهاش 

کار درست میکنی عزیزم به حرف اطرافیان توجه نکن ، منم همیشه منطقی صحبت میکنم باهاش

مثلاً من از بچگیش همه حرفا. رو درست بهش گفتم الان پشیمونم 

چون بیشتر از سنش می‌فهمه 

مثلاً اون موقع همه میگن بیا مه مه بخور 

من نمیگفتم 

میگفتم بیا مثلا میوه یا شیر هرچی 

الآنم خیلی چیزا حالیشه اصلا نمیشه خیلی ببخشید خر کرد بچه ها رو..

و اینکه یکم زودجوشع

مثلاً من از بچگیش همه حرفا. رو درست بهش گفتم الان پشیمونم چون بیشتر از سنش می‌فهمه مثلاً اون موقع هم ...

عزیزم 😂 ، کلا بچه های الان خیلی بیشتر از سنشون میفهمن ، منم خوشم نمیومد بچگانه صحبت کنم باهاش 

منم یکی دوبار دادم دکتر گفت باید آزمایش بدی ببینی چی کم داره تا شربت مناسب شو بخورهمنم سختم اومد

راستش من چندین بار گفتم دکتر آزمایش نوشت براش بعد هربار یه چیزی پیش اومد نبردمش آزمایش ، من فوقش زمستون ها بهش ایمونیس میدم واسه تقویت ایمنی بدن 

آره واسه ایمنی بدنشون خوبه، پسرم مهد میرفت همش سرما میخورد میدادم بهش

دستتون درد نکنه گفتین 

بچه منم باید پیش دبستانی بره ب امیدخدا 

براش میخرم 

شما هم ثبت نام کردین؟