2777
2789

بنظرتون خال های  روی  بدن یا صورت ممکنه معنی خاصی داشته باشن ؟  از شخصیت یا آینده بگن؟

مثلا خانم مونرو بازیگر محبوب خال روی لبش بخاطر جذابیتش بود 

من خودم زیر چشم راستم 

بالای لبم 

دست راستم روی انگشت حلقه

و دقیقا وسط روی دست راستم یه خال بزرگ   قهوه‌ای روشن دارم که  من می‌گفتم اگه گم بشم پیام میکنن؟ 😂

پ.ن :« منظورم خال های سرطانی نیست خال های که از بچگی تا الان باهامون هستن یا خیلی خاص هستند به وضوح مشخصه. و یا باعث متمایز شدن میشه مثلا همون خال روی دستم خیلی دوست دارم 

یا اونایی که خال روی گردن دارن خیلی جذابن مخصوصا اگه گردنشون بلند خوش تراش باشه دوست من اینجوریه😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم دخترم پسرم دست راستمون همون قسمت همون نقطه ک من خال دارم اونا هم دارن تعجب میکنم همون انداز ...

چقدر جالب 😶😍

بخاطر. همین فکر میکنم خال ها معنی خاصی دارن 

البته نمدونم اطلاعات ندارم آیا ژن

هم  موثره یا نه

و در کلیت خیلی  جالبه 🤩

یه خال کوچیک هم هست رو دست راست چهارتمون .من شوهرم غریبه هستیم پسرم از ازدواج قبل شوهرم هست ..

😍☺️وای خیلی جالبه 

عزیزم انشاالله همیشه سلامت شاد باشین 

من فکر میکنم  شما و همسرتون برای همدیگه بودین با توجه به این که خال یکسان دارین کم. پیش میاد 

شاید تقدیر همدیگه  نوشته شدید و بعد بهم رسیدید😍