2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم میشه بگید حقوق چه استخدامی‌هایی داره؟

عشقم آزمون های استخدامی زیاد میزنن باید پیگیر باشید بانک ها شهرداری گاها قراردادی دادگاه می‌خوان آزمون قضاوت هم ثبت نام ش همین مدت بود وکالت هم در پیشه بستگی به خودتون داره

سلام جزوه های سراجیان و درویشیحقوق کار خسروی و عزت الله عراقیبرای اداری نورالدینی و خسروی و موسی زاد ...

کاربردی هستن دیگه نظرات تئوری اینا خیلی نمی‌خوام بیشتر می‌خوام کاربردی باشه چون برای استخدام اینو ملاک قرار میدن😍😍😘

نمیدونم میشه بگید حقوق چه استخدامی‌هایی داره؟

اگه بخوام باهات صادق باشم رشته خوبی برای زود استخدام شدن نیست ، با رشته های دیگه بهتر میشه سرکار رفت مخصوصا رشته های کاردرمان حتی  بهداشت اینا ..

باید علاقه داشته باشی بتونی یه عالمه درس بخونی و توی ذهنت بسپاری خیلی مهمه که استمرار داشته باشی در واقع وقتی قبول میشی تو عملا باید یه کنکور مستقل بدی چون آزمون هاش آسون نیست  حتی با وجود قانون تسهیل 

خب استخدامی که براش از رشته‌های دیگه بیشتره

اگه منظورت علوم پایه ست که خب قطعا اره ولی اگه بخوای قیاس کنی با بقیه رشته ها باید بگم نه اینطور نیست آلن مهندسی ها اکثر پالایشگاه ها و پتروشیمی ها و شرکت های شیمی استخدامی دارن ، بچه های پیرا پزشکی و پزشکی  هم که کار براشون هست 

کامپیوتر هم که اکثر استخدامی ها می‌خوان با علوم تربیتی 

منظورت نسبت به کدوم رشته هاست اگه واقعا آدم تلاشگری هستی رشته خوبیه ولی اگر با کتاب و درس میونه نداری خونه نشین میشی گلکم این تجربه من بود