2777
2789
عنوان

رفت و آمد بیش از حد پدر شوهرم به بهانه دیدن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 41 پست

اینایی که با کلمه گاو ناراحت شدن باید بگم آدم میتونه پیر باشه ولی گاو باشه

آدم عاقل سرشو‌ نمیندازه پایین بره تجاوز کنه به حریم شخصی بقیه

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پدر خودت بود وقت و بی وقت میومد میگفتی عین گاو میاد یکم ادب هم خوبه

مگه پدر تو رو گفتم نکبت؟ درست صحبت کن. اگه بابام بود راحت تر میتونستم بهش بگم بعدم بابام اینقدر شعور و فرهنگ داره خونشون میرم توی اتاق نمیاد که من راحت باشم و بتونم بچه شیر بدم یا با بچه بخوابم. کسی که بدون در زدن و اجازه گرفتن سرشو زیر میندازه میاد از گاو هم گاوتره 

من میخواستم برای دوستم بخونم که ازم دور شده که نزدیک بشه😁خوبه نخوندم

نه خوب نیس میخوای نزدیک بشه 

یا عزیز زیاد بگو 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اینایی که با کلمه گاو ناراحت شدن باید بگم آدم میتونه پیر باشه ولی گاو باشهآدم عاقل سرشو‌ نمیندازه پا ...

قربون دهنت. بخدا اصلا حریم شخصی حالیش نیست من اصلا نباید به گاو اهانت کنم گاو شعورش بیشتره. این چون فکر میکنه خونه خودشه قشنگ راحت میاد و میره و حریمی برامون قائل نیست 

قربون دهنت. بخدا اصلا حریم شخصی حالیش نیست من اصلا نباید به گاو اهانت کنم گاو شعورش بیشتره. این چون ...

دیگه حواست باشه درو قفل کن

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

دوست منم مشکل شما رو داره ولی با مادر همسرش

میگه کلید میندازه میاد تو ، در قفل باشه با مشت میکوبه

در ظاهرم زن امروزی هست ولی شعور صفر

چندین سال نتونسته حریفش بشه و همسرشم همکاری نمیکنه جابه جا بشن 

باعث تاسف این رفتارا

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

دیگه حواست باشه درو قفل کن

اینقدر جنسش جلبه بیشتر وقتایی که شوهرم خونست میاد صداش میزنه مثلا ماشینتو بزار داخل بعد میاد تو بقرآن دهنم آسفالت شد و متاسفانه بدتر از همه مامان بیچارم بعد چند ماه اومده داشتیم صبحانه می‌خوردیم باز درو باز کرد بیاد شوهرم گفت صبر کن مادر خانومم چادر سرش کنه. یعنی تا این حد من در عذابم

اینقدر جنسش جلبه بیشتر وقتایی که شوهرم خونست میاد صداش میزنه مثلا ماشینتو بزار داخل بعد میاد تو بقرآ ...

ببین دستگیره درو عوض کن

از این مدلایی بزن که فقط از داخل باز میشه