سلام به همگی. تو رو خدا هر کسی راهکار داره به داد من برسه. حدود 12 ساله با پدرشوهرم و جاریم توی یک آپارتمان 3 طبقه زندگی میکنیم و ما هم کف هستیم. دو تا بچه دارم اولی 11 و دومی 9 ماهشه. برا اولی اینطور نبود ولی از وقتی دومی گیرم اومد مداااام پدر شوهرم میاد خونمون بخدا عاصی شدم بعضی وقتا درو قفل میکنم بعضی وقتا یادم میره عین گاو سرشو زیر میندازه میاد داخل. یهو دارم بچه شیر میدم معذب میشم یا دراز کشیدم یا کار دارم میاد و دیگه نمیره خبرش خسته شدم بخدا از چشمم عین چی افتاده. چند بار بچه رو میبرم بالا بلکم دیگه نیاد پایین بازم میاد حالم ازش به هم میخوره تو همه چیز بچه هم دخالت میکنه. چیکار کنم چی بگم؟ بدبختی اینقدر کرایه خونه ها بالا رفته میترسم یه چی بگم بگه برید ازین خونه. آخه یعنی چی چون خونه شه اجازه داره دم به ساعت وقت و بی وقت بیاد؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه پدر خودت بود وقت و بی وقت میومد میگفتی عین گاو میاد یکم ادب هم خوبه
مگه پدر تو رو گفتم نکبت؟ درست صحبت کن. اگه بابام بود راحت تر میتونستم بهش بگم بعدم بابام اینقدر شعور و فرهنگ داره خونشون میرم توی اتاق نمیاد که من راحت باشم و بتونم بچه شیر بدم یا با بچه بخوابم. کسی که بدون در زدن و اجازه گرفتن سرشو زیر میندازه میاد از گاو هم گاوتره
میگه کلید میندازه میاد تو ، در قفل باشه با مشت میکوبه
در ظاهرم زن امروزی هست ولی شعور صفر
چندین سال نتونسته حریفش بشه و همسرشم همکاری نمیکنه جابه جا بشن
باعث تاسف این رفتارا
اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️
اینقدر جنسش جلبه بیشتر وقتایی که شوهرم خونست میاد صداش میزنه مثلا ماشینتو بزار داخل بعد میاد تو بقرآن دهنم آسفالت شد و متاسفانه بدتر از همه مامان بیچارم بعد چند ماه اومده داشتیم صبحانه میخوردیم باز درو باز کرد بیاد شوهرم گفت صبر کن مادر خانومم چادر سرش کنه. یعنی تا این حد من در عذابم