2777
2789
تو میتونی.فقط نمیخوای.انسان توان عوض کردن همه چیو داره

مشخصه شما خیلی مطالعه دارین ..

من دیگه حرفی ندارم 

ولی نظر من اینه انسان هیچ قدرت و اختیاری از خودش نداره ،همیشه مجبورع ،وباید برای بقا تلاش کنه در هرصوزت ،قدرتش خیلی محدوده 

به هرحال نظرشمام محترمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاشکی به این درد دچار نشی حرف زدن تو جایگاه کسی که افسرده نیست خیلی با کسی که افسردست فرق می‌کنهمتاس ...

چرا فک میکنی،من تو این شرایط نبودم؟!

تو یک ماه بیشتر موهام سفید شد

ولی راهشو پیدا کردم

صدای آب از ناهمواریه زمینه.پس هیچ کس مقصر نیست.درست انتخاب کن

بمیرم برات

شما دقیقا چه حالت هوایی داری 

دکتر میگه منم افسردگی دارم راستش من بی نهایت فکرم منفی هست عصبی هستم و بی دلیل همش فکر می کنم خودمو کشتم یا مردم بخصوص زمانی دردهایم میاد سراغم انگار افسردگی اوج می کنه من بیماری فیبرومیالژی دارم 

اینکه ب یک آدم افسرده بگیم اینهمه راه برای خوشحالی هست چرا افسرده ای مثل این میمونه به کسی ک آسم داره بگیم این همه اکسیژن هست چرا نفس نمی‌کشی

متاسفانه کسایی ک این مشکل رو ندارن از عمق این بیماری کاملا بی اطلاعن و حرفا و توصیه هاشون فقط حال ادمو بدتر میکنه

دارو هم میخوری؟؟ افسردگی من تبدیل شده به دردهای عصبی شدیییید....منم دیگه هیچ دلیلی برا ادامه زندگی ن ...

منم فیبرومیالژی دارم دردهایی مدام مدام که از صبح تا شب با ادم هست و به هیچ مسکنی جواب نمی ده فعلا با داروهای اعصاب دارم کنترلش می کنم 

مشخصه شما خیلی مطالعه دارین ..من دیگه حرفی ندارم ولی نظر من اینه انسان هیچ قدرت و اختیاری از خودش ند ...

سپاس از تعریفتون.ولی انسان نامحدوده و فقط یه جرقه نیاز داره.من اون جرفه رو تو بدترین شرایط زدم

صدای آب از ناهمواریه زمینه.پس هیچ کس مقصر نیست.درست انتخاب کن