2777
2789

سر ی سری مسائل بحثمون شد. روستا بودیم خونه پدرامون. چندساعت پیش اومدیم خونه. 

اون بهم گف تو ک میخاستی این اخلاقت گندتو ادامه بدی میموندی همونجا چرا اومدی( منظورش خونه پدرم بود)

منم بعد چنددقیقه بهش گفتم ببین آخرین بارت باشه ب من میگی بمون خونه بابات یا برو یا از خونه بزن بیرون

فکرنکن میترسم من عنِ خونه باباموهم ب اینی ک تو اسمشو گذاشتی زندگی ترجیح میدم

اگر موندم فقط بخاطر دخترمه.

اگر قراره کسی از این خونه بزنه بیرون اون تویی. گفت خب اخلاقتو درست کن گفتمش همینه ک هست مشکل داری بزن بیرون

گفت من نمیرم تو رو شوت میکنم بیرون

منم گفتم حالا صب معلوم میشه

الکی این جمله رو گفتم

من واقعا خیلی آدم بدبختی نیستم ک بگم وای طلاق فلانه بیساره

بحثمونم سر ی خرج بزرگی بود ک بدون مشورت کرده بود

تا بی پول بود همش حساب کتابش دست من بود برا قرض و قوله و قسطاش. حالا پولدار شده خودشو‌گم‌کرده

خیلی عصبیم

واقعا دلم میخاد برم چون این حرفو زده. ولی نمیدونم صلاح دخترم چیه. مشورت لطفا

وای مردا چرا پولدار میشن تغییر میکنن خاکبرسرااااا

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه حرفی زده اگرم گفت برو بیرون بگو همین الان برو طلا فروشی مهریه ام رو کامل بده با دخترم بعد حق داری تازه این حرفو تو ناخودآگاهت تکرار کنی تا مهریمو ندادی نشنوم همچین حرفی ازت 😒

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

دقیقا عین منی حقوقش کمه دست کنه می‌ره براقسط واما ولی وقتی حقوقو بیشترمیشه کارتو قایم می‌کنه خدالعنتش کنه الان هم باهم بحث کردیم هلم داد سرم خورد زمین دارم گیج میرم

خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم
پول دیده عوض شده، از خونه نریا بعدا هرچی شد میگه برو😐بمون سر خونه زندگیت بگو مشکلی داشتی تو برو.به ...

منم دقیقا همینو گفتم حتی قرارداد خونه ب نام منه. تمام جهیزیه من تو خونست گفتم اگ قراره کسی بره بیرون اون تویی. اونم گف نمیرم تو رو شوت میکنم