2777
2789
عنوان

ولی واقعا دلم گرفته 🙂

120 بازدید | 16 پست

چرا باید به خاطر مشکلات مالی خیلی از انتخاب هایی که میتونم داشته باشم و نتونم داشته باشم😔

امسال کنکور دادم 

به خاطر اینکه خیلی وضع مالی مون عالی نیست نه میتونم دانشگاه آزاد بزنم نه حداقل دولتی شهر های دیگه 

خیلی ناراحتم واقعا 

به خاطر این موضوع هم مجبورم اگه دولتی شهرم قبول نشم برم پیام نور 😔🥲

نمیدونم  چرا بعضی ها خوش شانس از همه چی و منم از هیچی شانس ندارم اینجوری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ها تو شرایط شما هستن

توکل به خدا ان شاء الله همه چی براتون درست بشه برای همه به عالیترین شکل ممکنش

@__mahyar   جایی که افتادم به پای تو زیباترین جای نمازم بود ...             ♡♡♡خدا♡♡♡

متنفرم از این دنیا واقعا

منم ولی آدم با امید زندست

این زندگی این دنیا هر چیه چه بد چه خوب باید تا ته تهش رفت

قوی بودن مهمه

توکل

امید

@__mahyar   جایی که افتادم به پای تو زیباترین جای نمازم بود ...             ♡♡♡خدا♡♡♡

درسته ولی گاهی آدم از دنیا می بُره واقعا

باید انقدری قوی باشه آدم که با یه تلنگر نشکنه

دنیا پر چیزای یهوییه

این چیزای یهوییش خیلی خستم میکنه تو زندگیم خیلی چیزای یهویی دیدم خستم‌کرده

برای همه همینه 

خوب و بد قاطیه

همیشه قرار نیست همه چی وقف مراد ما باشه

خواست خدا هر چیه همون میشه ... یا هر چی تو سرنوشت یه ادمه چه بد چه خوب به تاریخش حتما اتفاق میفته و دست ما نیست و کاری نمیتونیم بکنیم

گاهی مصلحت خدا با چیزی که ما میخوایم فرق میکنه 

ما فکر میکنیم اون چیز خوبه ولی از دید خدا به صلاحمون نیست و نمیشه و اتفاق نمیفته

بد و خوب میشه به وقتش 

ما فقط بازیگریم

برای همه همینه خوب و بد قاطیههمیشه قرار نیست همه چی وقف مراد ما باشهخواست خدا هر چیه همون میشه ... ی ...

خیلی ممنون از حرفاتون 

ولی ی جرفی بگید انگیزه بگیر م یه خورده😂

خیلی ممنون از حرفاتون ولی ی جرفی بگید انگیزه بگیر م یه خورده😂

خواهش میکنم

هیچی فقط امید داشته باشید

دیدتونو عوض کنید نسبت به دنیا

و همه چیو بسپارید به خدا و به خودش توکل کنید والسلام

و روحیتونو قوی کنید

چون اینجوری فقط آزار میدید خودتونو