2777
2789

اول بپرسم که مارلین با مارولون خیلی فرق داره الان فهمیدم اشتباهی خریدم😮‍💨

و اینکه این روس ننوشته یک دو سه چهار 

نوشته شنبه یک شنبه دو شنبه تا جمعه باز دوباره نوشته شنبه ...

من باید کدومشون شروع کنم 

امروز یدونه جمعشو خوردم فرقی داره از کجا شروع کنم؟

راستی میخام پریود نشم

یازده روز دیگ پریودیمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مارولون خارجی...مارولین ایرانی...مارولون دیگه پیدا نمیشه...فرقی نداره از  کدوم روز شروع کنی

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
مارولون خارجی...مارولین ایرانی...مارولون دیگه پیدا نمیشه...فرقی نداره از کدوم روز شروع کنی

آها پس مثل قرصای دیگ نیست که عدد داره و باید به ترتیب بخورم اره 

تا یازده روز دیگ پریود نمیشم؟

آها پس مثل قرصای دیگ نیست که عدد داره و باید به ترتیب بخورم اره تا یازده روز دیگ پریود نمیشم؟

دیگه خارجیش نیست چندساله....ایرانی ک خوبه من میخورم....ی کم دیر شروع کردی ممکن ب لک بی افتی ....اگه میخوای پریود نشی باید حداقل  ی دو هفته قبلش شروع کنی 

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
اوه استرس گرفتم

حالاک شروع کردی بخور بره ی ورق رو ...ولی درکل واس پریود نشدن هرچی زودتر باشه بهتره ...من گاهی میبینی دو ورق میخورم و پریود هم نمیشم تا قط کنی ۴  ۵روز بعدمیشی...

حالاک شروع کردی بخور بره ی ورق رو ...ولی درکل واس پریود نشدن هرچی زودتر باشه بهتره ...من گاهی میبینی ...

خدا کنه نشه مراسم دارم واقعا اذیت میشم

علایم پی ام اس هم کم میکنه؟

خدا کنه نشه مراسم دارم واقعا اذیت میشمعلایم پی ام اس هم کم میکنه؟

بشی هم لک میشه نه پریود زیاد....بستگی داره قرص بهت بسازه یا نه..ممکن خود قرص احوالاتت بهمت بریزه 

ای بابا چقد بد

البته مارولین قزص خوبیه من چندسال میخورم...ولی کلا این قزصا ادم رو حساس و جیغ جیغو  میکنه ...خداروشکر من خوبم وحالت  تهوع اینام ندارم