2777
2789
عنوان

شده دلتون بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 31 پست
من خیلی امشب دلم گزفته انقدر گریه کردم امشب ک چشمام میسوزه

منم دلم میخواد با صدا بلند. گریه کنم 

دوست دارم یکی بغلم کنه فقط گریه کنم با صداا انقد که صدام به گوش خدا برسه دلش به رحم بیاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا..من حالم خوب بود ولی دلم درد داره..اعصابمم به هم ریخته

بدبختی این هست سه روز اول هیچی نبود حالا که باید قطع بشه یکسره میاد 😭😭😐لعنت بهش 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

من همیشه آرزو عاشق شدن داشتم آرزو عشق خالص پاک دو نفر من هیچ وقت به این آرزو بچگی نمیرسم

هعی

😔🥀💔

انشالله خدا دل همرو شاد کنه

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃اگه میخوای بیشتر دلیل حجابو بدونی این تاپیکمو بخون: دلیل و فلسفه ی حجاب

الهییی برای کمتر شدن خون ریزی کن نشاسته رو میریزم تو آب میخورم خیلی بهتر میشم

اگر متوقف بشه واسه ماه بعدی بیشتر نیست ؟ من که هروقت خواستم قطع بشه ماه بعدش بیشتر شده 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

منم دلم میخواد با صدا بلند. گریه کنم دوست دارم یکی بغلم کنه فقط گریه کنم با صداا انقد که صدام به گوش ...

واقعاااا منم گاهی بخدا میگم مگه چی میشد فلان خاسته منو براورده کنی

چرا انقدر بین بندهاش فرق میزاره

منی ک اقدر سختی کشیدم و همیشه حپاسم بکارام بود ک دل کسیو نشکنم چرا دل خودم انقدر شکسته شد

اگر متوقف بشه واسه ماه بعدی بیشتر نیست ؟ من که هروقت خواستم قطع بشه ماه بعدش بیشتر شده

برای من همیشه همونقدره کم و زیاد نمیشه ولی وقتی میخورم خب اون روز کمتر میشه ولی اینکه کامل قطع بشه نه

من الان ترس و دلشوره دارم ترس از دادنامیدهام ناامیدشده ودیگ شوقی نداروهمه اینا رو پسری ک هربار بلا ...

اینا جملاتی آن که منم دلم میخواد ولی چه بسا همچین آدمی نیست 

ای کاش میدونستم با صدا بلند. گریه کنم ای کاش میشد زار بزنم با صدا بلند التماس کنم خدایا چرا یه نگاه ب ما نمیکنی 

من خسته عالمم خسته این دنیا خیلی بهم بدی کرده خیلی خیلی 

منم واقعا دلم گرفته میخوام تا صبح بشینم گریه کنم از دست این ادما چرا همه انقدر بد شدن

همه بد شدن همه دروغ گو همه دو رو همه سو استفاده گر همه 

هر چی بگم باز زندگی با من بد می‌کنه ،

واقعاااا منم گاهی بخدا میگم مگه چی میشد فلان خاسته منو براورده کنیچرا انقدر بین بندهاش فرق میزارهمنی ...

الهی عزیز دلم ایشالا خدا بشنوه دلمون من هنوزم امید داره 

ولی دارم تو حسرت میسوزم