2777
2789
عنوان

هرکی چیزای عجیب و خاص خورده بیاد😂

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آووکادو خیلی تلخ بود نارگیل 🤢🤮آبش خیلی بدمزه بود سوشی افتضاح مزه لجن میداد دراگون هم انگار داری اب ...

جز نارگیل که آبشو و خودشو دوست دارم بقیه دقیقا همینه ک میگی

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

اواکادو مزه جالبی نداره 

بلوبری مزه اش شبیه انگوره 

میوه کاکتوس ترشه و کمی لزج

من دوست دارم صدف رو تست کنم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

آووکادو خیلی تلخ بود نارگیل 🤢🤮آبش خیلی بدمزه بود سوشی افتضاح مزه لجن میداد دراگون هم انگار داری اب ...

آب نارگیل که خیلی خوبه...کدوم ها منظورته؟

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

از ی ارمنی که ژامبون درست میکرد و میفروخت 200 گرم گرفتیم با قیمت بالا گفتیم خوشمزه ترینش رو بده گفت باشه ولی اسمشو بعد که خوردید زنگ بزن بهت میگم خیلی خیلی خوشمزه بود سریع زنگ زدیم که چی بود و اونم خیلی شیک گفت مار 

الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎
خود. میوه نارگیل که میشکنی آبشو خالی میکنی

کاش خواهرم بودی کل آب نارگیلا سهم خودم بود😁😁

از ی ارمنی که ژامبون درست میکرد و میفروخت 200 گرم گرفتیم با قیمت بالا گفتیم خوشمزه ترینش رو بده گفت ...

مار😐 ژامبون گراز هم خوشمزست