2777
2789
عنوان

فکر کنید پسرتون دختر آورده خونه

1619 بازدید | 93 پست

و بگه قصدش از این رابطه جدیه کاری نکنن تو خونه فقط بخاطر اینکه خونواده دختره سخت گیرن  می‌ترسه کسی بیرون ببینه آوردتش خونه باهم حرف بزنن و اینکه یه ماهه پسرتون رو ندیده

نظرتون راجب اون دختر چیه بار اولشه می‌ره تو رابطه خونواده داره معصومه پاکه 

نظرتون چیه چه دیدگاهی پیدا میکنین راجب اون دختر

بفهمین آوردتش خونتون

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀

مورد پسندم نیست

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساب اون دختر با خانواده ش و در مرحله دوم

اول از خجالت پسرم در میام

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

😐😐😐😐

احتمال زیاد دعوامون بشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

خودتون گول نزنید دونفر برم خونه بعد همدیگه رو نگاه کنن؟

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

ناخودآگاه یکم دیدگاهم بهش بد میشه ک بالاخره بعنوان ی دختر پذیرفته بره زیر ی سقف با ی پسر غریبه ولی بااین ی اتفاق قضاوت نمیکنم و اگه ادامه دادن و باهم خوب بودن منم دید بدم از بین میره 

فضا رو امن میکنم واسشون زیر نظر خودم رابطه سالمی رو براشون رقم میزنم

هیچی چ عیبی داره. الان جامعه داره ب همین سمت کشیده میشه بهتره بجای دوری کردن و تعصبی بودن با بچها دوست باشسم تا دور از چشممون غلط نکنن