2777
2789
بستگی داره، جف بزوس نصف سرمایه اش رو موقع طلاق داد به زنش فقیر هم نشد

ولی مردای ایرانی مال و اموال شون به جون شون بستگی داره و خانواده ایی دارم منظورم مادر رو پدری که اصلا و ابدا اجازه نمیدن پسرشون حتی صد سالش هم باشه مفتی مفتی اموالش رو بده به زنش، میدونی چرا؟ چون میگن بهش بدی دو صباح دیگه ولت میکنه میره و اموات رو میریزه تو جیب یه مرد دیگه، تو بری کار کنی یه خیر ندیده دیگه بخوره😅😅😅 و راستش کسی که بیاد بگه بگم چیا بزنه بنامم  که برام بصرفه به نظرت زنه زندگی میشه

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی مردای ایرانی مال و اموال شون به جون شون بستگی داره و خانواده ایی دارم منظورم مادر رو پدری که اصل ...

نمیدونم والا، عموی من ازدواج کرد با خانومی که دوبار قبل ایشون ازدواج کرده، تقریبا هم نازا بود، کلی خرج‌ دوا دکتر برای بچه دار شدنش کرد، عمومم خودش سه تا بچه بزرگ داشت ولی با زنه راه اومد، خونه رو هم زد به نامش 

بنظرم ادم داریم تا ادم

نمیدونم والا، عموی من ازدواج کرد با خانومی که دوبار قبل ایشون ازدواج کرده، تقریبا هم نازا بود، کلی خ ...

سلام عزیزم مثل عموی شما توی ایران کمه

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر