2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بفرما

عزیطم من دخترم کلاس چهارم هست 

ریاصیش صعیفه 

کارنامه اش رو گرفتم همه درس هاش خیلی خوب بود 

ریاضی در حال تلاش 

یعنی مردود 

فردا امتحان شهریور داره

بازم میترسم نمره خوب نگیره 

اگه مردود بشه و بد امتحانش رو بده چی میشه؟؟ 

اینجور مواقع چی میشه؟؟؟ بخدا کلاس ریاصی خصوصی فرستادم،،،،، ده جلسه هم غیر خصوصی،،،، مدرسه هم باز کلا ...

من مامانم معلمه

عجیبه که بهش قابل قبول ندادن

تو ابتدایی اصولا یکی صفرم باشه قابل قبولو بهش میدن حدااقل..چون این تصمیم گیری کاملا با معلمه..عجب آدمی بوده»:

راستش الان مامانم پیشم نیستن اما طبق چیزی که تاحالا دیدم ازشون فککنم تصمیم برا امتان شهریور هم با معلم و مدزسع باشه

و اینکه فک نکنم نتونه قبول نشه با کلاسا ایشالا که میشه بد ب دلت را نده

اینجور مواقع چی میشه؟؟؟ بخدا کلاس ریاصی خصوصی فرستادم،،،،، ده جلسه هم غیر خصوصی،،،، مدرسه هم باز کلا ...

سلام توکل به خدا.خیلی کم پیش میاد که معلمی امتحان شهریور را باز نیاز به تلاش بدهد اداره میگه تا حد امکان قابل قبول را بدهید

🌹🌹.

راستی برا امسالشم خودت میتونی ویدیو تدریسارو ببینی باهاش بیشتر کار کنی

عزیطم من دخترم کلاس چهارم هست ریاصیش صعیفه کارنامه اش رو گرفتم همه درس هاش خیلی خوب بود ریاضی در حال ...

عزیزم من مامان دوتا بچه مدرسه ای هستم . یکی امسال میره چهارم یکی میره هشتم . یه پیشنهاد برات دارم . من اول هر سال برای دخترم یه کتاب جامع خیلی سبز میخرم از هر درسی نمونه سوال داره و پاسخنامه و درسنامه . از همون هفته اول مهر پنج شنبه ها هر چقدر که معلم درس داده دخترم درسنامه میخونه و میشینه حل میکنه سوالاشو . زمان امتحان هم امتحان داره که حل کنه . تابستون هم ماه مرداد یه کارپوچینو ریاضی مال سال گذشته رو میخرم که بچه ام تا اوایل شهریور ذره ذره حل میکنه تموم میشه و دوره میکنه . با این روش تا به حال رفتم جلو و نتیجه خوب بوده . در کنار این که دخترم گوشی شخصی نداره سال تحصیلی مهمونیمون اینا فقط اخر هفته هست خلاصه که برنامه داره برای درس خوندن . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚