2777
2789
عنوان

بابام همیشه طرف داداشمو میگیره

62 بازدید | 5 پست

سلام خسته شدم همیشه خونمون جنگ یه داداش دارم اصلا سر به راه نیست تمام پولای بابامو به باد داده بابام میاد پشتش بمن بد میگه بعدش میبینتش طرف اونه خونمون شده کاروانسرا مغازشو جمع کرده همه وسایلش اورده خونه چیده هرچی میگیم بابام میگه بشما چه مامانم حرص میخوره دیشب تا صبح گریه کرده 

ولش بزار پشتش باشه ، ببینه ب کجا میرسه

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

ولش بزار پشتش باشه ، ببینه ب کجا میرسه

ناراحت مادرمم همش غصه میخوره بخدا رفت زن گرف با حمایت بابام زنشو هم طلاق داد کلی بدهی و بدبختی باز الان دوست دختر پیدا کرده دختره خیلی خرابه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت مادرمم همش غصه میخوره بخدا رفت زن گرف با حمایت بابام زنشو هم طلاق داد کلی بدهی و بدبختی باز ا ...

بابات چرا اینقد حمایتش میکنه

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

چون پسر دوسته همیشه همین بوده 😢😢

امیدوارم ب خودش بیاااد