2777
2789
عنوان

قهر کردن مرد

189 بازدید | 10 پست

شوهراتون وقتی ناراحت یا عصبانی بشن قهر میکنن؟ 

من نامزدم امروز بعد بحثمون 7ساعت خبری ازش نشد 

بعد اگه بهش بگم میگه من که قهر نکردم نیاز به فضا داشتم، شما در برخورد با قهر چطور رفتار میکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگر بعدش میاد و باهات بدون ناز کردن حرف میزنه مهم نیست اما اگر بعدش هم خودت باید بری طرفش ازت خواهش میکنم بذارش کنار چون من با یه همچین ادمی زندگی کردم اخرم بهم خیانت کرد جدا شدیم همیشه قهر میکرد پدرمو درتورد

من ازدواج اولم دوران عقد همش خودم واسه آشتی پیشقدم میشدم اونو پررو کرده بودم ،دیگه بعد اینکه رفتیم سرزندگیمون ۱ ماه باهام قهر میموند اونقدر کش میداد این قهر رو چون میدونست من منت میکشم،ولی ازدواج دومم تجربه شد یه بار هم واسه آشتی پا پیش نزاشتم،مردایی که قهر میکنن و یا بالعکس بدترین آدمای دنیان بنظرم،دیگه یه زمانی میفهمن که خیلی دیر شده

عزیزم اگر بعدش میاد و باهات بدون ناز کردن حرف میزنه مهم نیست اما اگر بعدش هم خودت باید بری طرفش ازت ...

بعدش خودش پیش قدم میشه بهم زنگ میزنه ولی دیگه حرفی از گذشته نمیزنه، ولی من دوس دارم حرف بزنم

بعدش خودش پیش قدم میشه بهم زنگ میزنه ولی دیگه حرفی از گذشته نمیزنه، ولی من دوس دارم حرف بزنم

خب پس یعنی سالم نگران نباش اون ادم اتفاقا کار درستی میکنه فاصله میگیره شرایط بدتر نشه