2777
2789
عنوان

چرا باید از بچگی چاق میبودم😑🥲

123 بازدید | 15 پست

از بچگی نسبت به همسنام تپل تر بودم از بچگی نقطه ضعفم وزنم بوده 

اون زمان روستا بودیم هم کلی فعالیت داشتم هم  غذام کم بود ولی بازم چاق بودم 

بعد پریود شدنم وزنم بدتر هم شد مثلا کلاس هفتم 60 کیلو بودم بعد که پریود شدم سال هشتم 64 و هر سال یه چند کیلو اضافه کردم که آلان 17 سالمه 74 کیلو ام قدم 164  خیلی گنده ام شکم پهلو زیاد ندارم ولی بازو  هام و اینا خیلی مردونه اس و بزرگه هنوزم مسخرم میکنن

آدم میشناسم 50 کیلوئه همش برنج و غذای مضر میخوره 

به خدا همین دخترعمم طبقه پایین مون عه  پیک همش براش غذا میاره و روزانه کلی خوراکی میخوره ولی کلا 58 کیلوئه

بعد من در حد نرمال میخورم وضعم اینه

بیماری اینا هم ندارم تو خانوادمون هیچکی به جز من چاق نیست مامان بابام لاغرن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه میگید بیماری ندارید، ان  شالله همیشه سالم باشید.... ولی آدم الکی که چاق نمیشه...... مثلا من خودم وقتی عصبی بشم یا استرس بگیرم سریع چاق میشم ولی بقیه خانواده لاغررررررررررر. هم من یکی اینطوریم

برام یه صلوات می فرستی🌹😍
رژیم بگیر نه یه خاطر هیکلت به خاطر سلامتیت عزیزم

دیگه خسته شدم 

غذا کمتر میخورم خیلی وقته ولی تغییری حس نمیکنم

چرا باید برا چیزی که بقیه بدون رعایت کردن چیر خاصی دارن خودمو اذیت کنم

عب نداره 17 سال مسخرم کردن یه 40 سالم روش

اینکه میگید بیماری ندارید، ان شالله همیشه سالم باشید.... ولی آدم الکی که چاق نمیشه...... مثلا من خو ...

چه جالب این دوروز که ناراحت بودم تقریبا چیری نخوردم .دست ودلم به غذا خوردن نمیره 

تنبلی تخم‌دان نداری پس رژیم بگیرمطمئن‌ باش بیشتز از نیازت کالری میخوری

نه اصلا اینجوری نیست میبینم دیگه

من دو کفگیر برنج میخورم خواهرم دو بشقاب بعد اون ا من لاغرتر اصلا موندم به خدا

دیگه خسته شدم غذا کمتر میخورم خیلی وقته ولی تغییری حس نمیکنمچرا باید برا چیزی که بقیه بدون رعایت کرد ...

ادل رو میشناسی فوق العاده چاق بود اونم شرایط زندگیش مجبورش کرد لاغر کنه الان ببین چه عروسگ نازی شده

منم بچگی خیلییی چاق بودم خیلیییی

از اونا که رون و دستاشون بند بند میوفته از چربی و گوشت زیاد

یک سال و نیمم که بوده آنفولانزا میگیرم و به شدت لاغر میشم 

دیگه از اون به بعدم چاق نشدم