2777
2789
عنوان

به نظرتون با این شرایط بچه دارشم

329 بازدید | 29 پست

من الان 39 سالمه دارم و تحصیلات بالا دارم تا یه سال دیگه یه شغل پردرآمد دارم نمتونم الان بچه دارشم از همه چی میفتم دوتا پسر دارم ته دل خودمو همسرم یه دختر میخاد میدونم با رژیم میتونم دختر دارشم ولی تا دو یا 3سال دیگه کار دارم و نمتونم به نظرتون 42 یا 43 سال دیر نیست برا بچه دارشدن؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با رژیم قطعی نیست. اقوام فقط بخاطر دختر دار شدن دوباره بچه دارشدن وگرنه هیچ علاقه ای به بچه نداشتند دوباره پسر شد .اقوام دیگه سومی هم پسر شد .مگه اینکه واقعا برات جنسیت مطرح نباشه 

زیاد بچه دار شدن فابده نداره به هر حال زندگی خودته اگه من بودم شغلم  برام اولیت داشت  تا بچه بالاخره اون بچه یه اینده با کیفیت و خوب میخواد 

برو پزشک مامایی مشورت بگیر بهتره