2777
2789

سرم یکمی رییز زخم شده بعد همش این زخن رو میکنم دوباره زخم میشه خشک میشه میکنم و این چرخه ادامه دارد .. 

الان چند ساله کارم اینه اصلا رو درس تمرکز ندارم وقتی درس میخونم 

روانپزشک هم رفتم قرصم خوردم فایده نداشت قطع کردم 

چیکار کنم کسی هست تجربه داشته باشه ؟ 

شانه ات را دیر آوردی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه مشاور سراغ دارم کارش عالیه میخوای شمارشو میذارم تو هر زمینه ای که بخوای مشاوره میده 

البته مشاوره اش متنیه و کاملا محرمانه 

اینم شماره تلگرام و روبیکا جوابگو هستن 

۰۹۲۱۱۴۶۸۲۱۵

منم مثل توام، وقتی استرسی میشم... شروع میکنم به دونه دونه کندن موهام، یا محکم کف سرمو خاروندن تا زخم ...

وای خیلی بده بخدا من کنکوریم کلا استرس دارم خب چیکار کنم تمرکزم ازم گرفته😭

شانه ات را دیر آوردی 

وای خیلی بده بخدا من کنکوریم کلا استرس دارم خب چیکار کنم تمرکزم ازم گرفته😭

منم سر ازمون وکالت این بلا سرم اومد... 

یهو به خودم میام مبیبینم بجای خوندن درس، روی میز پر شده از تاز مو

منم هستم

همش دارم موهای شقیقه ام رو میکشم یا خودم رو میخارونم. دستم ناخودآگاه همه جا میره، سر بازوهام رو‌ میکنم برای جلوگیری از این کار، حجاب کامل میکنم. بخدا

موهام رو میبندم، سربند میزارم از اونا که مال کوه هست. لگ گنی سفت. میپوشم، لباس یقه کیپ و آستین بلند‌ که آستینش تنگ هست. دیگه درگیر مو و بدن نمیشم.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
منم هستمهمش دارم موهای شقیقه ام رو میکشم یا خودم رو میخارونم. دستم ناخودآگاه همه جا میره، سر بازوهام ...

وای هوا گرمه که برای این کار

من دوماهه برای کنکور نمیخونم خیلی بهتر شدم ودی میترسم دوباره وارد مسیر کنکور بشم مثل قبل ادامه بدم کارمو

شانه ات را دیر آوردی