2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز تعطیل چی🫠ادم سرکار هم باشه وقت خالی پیدا میکنه

شاید رفته گردش تفریحی چیزی ولی اگه همه روزا همینطوره نمیخاد زیاد باهات حرف بزنه اگع هم فقط شب و اخر شب انلاین میشه حرف میزنین کلا سرگرمی هستی 

شاید رفته گردش تفریحی چیزی ولی اگه همه روزا همینطوره نمیخاد زیاد باهات حرف بزنه اگع هم فقط شب و اخر ...

میدونی خودشم گفت کلا پیامی نیست ولی وقتی پیام میده خییلی خوب جواب میده ادم فکر میکنه دلش ارتباط میخواد ولی باز دیر جواب میده

تماس چطور ؟چند بار در روز تماس میگیره ؟؟

ببین من رو این کراش بودم بعد یهو موقعیتش شد باهم همصحبت شدیم حضوری قبلش دوبار کاری همو دیده بودیم بعد اون یهو موقعیتش شد پیامکی حرف زدیم،که اونم دیر به دیر جواب میده ولی حضوری خییلی خوش صحبت بود

بنظرم محتات رفتار می‌کنه که هول به نظر نرسع

اره ولی خب خیلی رواعصابمه

دوسش داشتم ولی اینکارش دوستدارم اصلا صحبت نکنیم،یا باید مثل آدم بیاد جلو یا نباشه بهتره

اره ولی خب خیلی رواعصابمهدوسش داشتم ولی اینکارش دوستدارم اصلا صحبت نکنیم،یا باید مثل آدم بیاد جلو یا ...

بنظرم توهم مثل خودش یکم دیر جواب بده اگه گف چرا اینجوری شدی هر سری یع بهانه بیار کار داشتم خاب بودم باشگاه بودم خلاصه یع چیزی بگو ولی حواست باشه زیاده روی نکنی