2777
2789
عنوان

شوهرم گفت اصلا من جن ده بازم

889 بازدید | 37 پست

خیلی ناراحتم از شوهرم سوالی پرسیدم چون بهش شک کرده بودم اونم با عصبانیت کلی فحش به خودم و خودش داد گفت اره اصلا من جن ده بازم،ما دوتا بچه کوچیک داریم از اینکه این فضا و فحش ها تو خونمون شد امشب دلم گرفت الانم افسرده نشستم یه گوشه به بدبختیام فکرمیکنم به دروغهایی که شوهرم میگه تازه بهش میگم طلاق میگه بچ هارو قانون تصمیم بگیره از ترس اینکه ازم دور بشن بچه هام مجبورم تحمل بکنم این چه زندگی ایه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو شکی نیست که تو ج مد ه بازی ولی من با یک آدم لا شی ج ن ده باز نمیمونم پسرا میرم سمت کسی که شبیه مادرشونه بعد هم پاشو برو 

برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨

برو پیش مشاور زوجین سیاست زنانه یادبگیر به هیچ عنوان نباید به روش می زدی چون اون الان فهمیده تو متوجه خطای اون شدی و از انجام  مستقیم اش  ترسی نخواهد داشت طلاق گزینه خوبی نیست اگر شغل و تحصیلات و درامد و پس انداز نداری 

به خودت برس و بهش گیر نده  برو مشاور زوجین  الگوی رفتاری صحیح با اینجور مرد ها  رو یادت میده