2777
2789
عنوان

پر کسی و بی کسی

58 بازدید | 9 پست

یعنی اگر توی خونه مون اتفاقی هم برامون بیفته،خونواده شوهرم متوجه نمیشن‌‌..از بس که بی وفا و بی معرفت هستن.....آنقدر دلم گرفته که حد نداره وقتی میبینم دوستام رو که خونواده ی شوهرشون چقدر محبت میکنند زنگ میزنن سر میزنن ولی خونواده ی شوهر من اصلاااااااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تازه راحتیمن که خودم دوری کردم چیزی متوجه نشنهمه ش توقع و دخالته

آخه اگر کار داشته باشند فقط زنگ می‌زنند اونم فقط به شوهرم 

نه برای احوالپرسی 

ولی باز شوهرم هلاکشونه

آخه اگر کار داشته باشند فقط زنگ می‌زنند اونم فقط به شوهرم نه برای احوالپرسی ولی باز شوهرم هلاکشونه

برا منم همینطوره عزیزم، اصلا انگار وجود ندارم، برام مهم نیس

کسی که بهم ارزش نذاره رو منم ارزشی نمیزارم

شوهرمم خانواده ش هستن دیگه، هرکار دوس داره بکنه، یه روزی خودش متوجه میشه، متوجه نشد هم که نخواسته مهم نیس

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
برا منم همینطوره عزیزم، اصلا انگار وجود ندارم، برام مهم نیسکسی که بهم ارزش نذاره رو منم ارزشی نمیزار ...

ممنون بابت حرفات عزیزم...

کاش منم می‌تونستم اهمیت ندم ،😔😔