2777
2789
عنوان

درد و دل

268 بازدید | 12 پست

سلام

من باردارم بنابه دلایلی با شوهرم تصمیم گرفتیم عید دیدنی هیچ جا نریم جز خونواده هامون، خونه برادرشوهرم بودیم پدرشوهرم گفت ما ساعت 10 میریم خونه دایی ...، شوهرم برگشت بهم گفت ماهم بریم،گفتم هرطور صلاحه

اومدیم خونمون، موقع رفتن جلوی ماشینمون یه ماشین نگه داشته بود که پدرشوهر و مادرشوهرم گفتن ما پیاده میریم، عمه شوهرم و من و شوهرم قرار شد با تاکسی بریم

کفش های پاشنه بلندمو پوشیده بودم خیلی اذیت میکردن گفتم تا سر خیابون با اینا نمیتونم بیام برم عوضشون کنم، هیچ کدوم از کفش هام اندازه پام نشدن ، یه بابت پوشیدم و پشتشو خم کردم

تا سر خیابون رفتیم ولی تو دلم خجالت میکشیدم که سالی یبار میریم خونشون، اگه حرف دربیارن چی ، که به شوهرم گفتم من نمیرم، برگشتم نظر  عمشو  بپرسم دیدم داره بهم میخنده، به منم برخورد گفتم نمیرم که نمیرم، برگشتیم خونمون، شوهرم باهام قهر کرد خوابید

منم تو فکرم که اگه حق با اونه بیدارش کنم عذر بخوام اگه با منه باهاش حرف نزنم.

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارت بد بوده. به نظر من غیر از پدرمادر و خواهر برادر ادم خونه دایی خاله عمه و عمو رو حتما باید بره.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

حالا باهمون کفشا میرفتی طوری نبود که بارداری و عذرت موجه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

میفهمم ولی خب یا از اول میگفتی نمیام یا دیگه میرفتی. 

چرا وقتی عمش میخندید به کفشام چیزی بهش نگفت؟

خب چیز خاصی نبوده که. انتظار داشتی دعوا درست کنه؟طفلی فکر کرده جنبه داری

شما زیادی حساس شدی

عزیزم من برای بوی عرق از سنگ مرداب استفاده می کنم واقعا راضیم.

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....