2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمورد زندگیم چی حس می‌کنی

احساس میکنم یکم ناراحت و ناراضی هستی ازچیزی،یا از همه چیز یا ازهمسرت ، اکانتتو میبینم ناراحت میشم🥲شاید کلا بخاطر تاپیک اسی باشه 

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

فکرم این بود که حس کردم شوهرم خیانت کرده روی شکمش جای دوتا چنگ بود بهش میگم چیه میگه خاروندم نتونستم ...

هروقت بیخودی استرس بگیرم یعنی خبری هست که نمیدونم تاپیکتو دیدم همینجوری شدم،به نظر من که اینطوری نیست زیاد شک نکن،هر چیزی که نشانه خیانت نیست بقیه ی نشانه هارو دنبال کن اما توصیم اینه زیاد روش مانور نباش چون بااین حرفا و رفتارات روی شوهرت و بازمیکنی،شاید اون بنده خدا هرگز احتمال همچین چیزاییو نده و تو با رفتارات اونو سوق بدی به سمتش

احساس میکنم یکم ناراحت و ناراضی هستی ازچیزی،یا از همه چیز یا ازهمسرت ، اکانتتو میبینم ناراحت میشم🥲ش ...

چرا انقدر از تایپک من حس بدی گرفتی؟کاش بیشتر میگفتی راجب شوهرم راجب اینکه حسش چیه بمن

چرا انقدر از تایپک من حس بدی گرفتی؟کاش بیشتر میگفتی راجب شوهرم راجب اینکه حسش چیه بمن

بخدا نمیدونم من کلا تو تاپیکای حس شیشم نمیرم چون میترسم وسوسه بشم سوال بپرسم بعد جوابی بدن که ناامیدم کنن،یهو تا دیدم تاپیکتونو دلشوره گرفتم 🥲💔

هروقت بیخودی استرس بگیرم یعنی خبری هست که نمیدونم تاپیکتو دیدم همینجوری شدم،به نظر من که اینطوری نیس ...

اخه این بار چندمشه که کارای مشکوک میکنه از طرفی خوبی هم میکنه بهم نمیدونم باور بکنم دوسم داره یا نه شایدم فقط دلش میسوزه برام