2777
2789

من واسه کسی دعا می کنم ولی دعا هام اصلا خوب نیست

یادمه تو بچگی واسه هر کی هر دعایی می کردم همون می شد از قبول نشدنش تا شکستن پا و شکست عشقی خوردن😂😂😂😂😂😂😂😂 

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂

من دعا خوب واسه هر کی کردم خوب شد ولی بیشتر دعا بد کردم😂😂😂😂😂😂😂😂

نگران نباش واسه تو دعا خوب می کنم

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

من دعا خوب واسه هر کی کردم خوب شد ولی بیشتر دعا بد کردم😂😂😂😂😂😂😂😂نگران نباش واسه تو دعا خوب می ...

😂😂😂😂دعای خوب کن همش

میشه دعا کنی سال دیگه یه رتبه خوب بیارم که پزشکی روزانه قبول بشم🫠

😂😂😂😂دعای خوب کن همشمیشه دعا کنی سال دیگه یه رتبه خوب بیارم که پزشکی روزانه قبول بشم🫠

حتما امیدوارم بگیره💝💝💝💝

امیدوارم پزشکی روزانه قبول بشی با یک رتبهههههه خیلی خووووووب💜💜💜

حتما امیدوارم بگیره💝💝💝💝امیدوارم پزشکی روزانه قبول بشی با یک رتبهههههه خیلی خووووووب💜💜💜

🥲🫠😍🙏انشاالله عزیزم 

ممنونم از دعای خوبت امیدوارم به آرزوهای قشنگت برسی💕

🥲🫠😍🙏انشاالله عزیزم ممنونم از دعای خوبت امیدوارم به آرزوهای قشنگت برسی💕

ممنون

آرزوی من فقط یک نویسنده شدن هست و مهاجرت هست که اولی اش جور شده بعدیش انشاالله توی چند سال آینده💝💝💝💝💛💛💛💛