2777
2789
عنوان

حس زنانه

79 بازدید | 8 پست

سلام خانوما شوهرم میخواد که بچه دوم داشته باشیم الان یه پسر ۳ ساله دارم شوهرم خیلی بچه دوس داره منم دارم اما به خاطر یه سری مسائل و مشکلات خانوادگی و مالی نمی‌خوام دیگه بچه بیارم اما شوهرم همه ش غر میزنه دیشب یه جا مهمون بودیم یکی از خانوما از به کار زنانی صحبت که کرد که گویا قبلاً به همسرم معرفی شده برا ازدواج اما این اقدام نکرده وقتی شنید اون دوباره بارداره خیلی تو فکر رفت حتی مادر شوهرم متوجه شد.اون خانوم دکتر یه دختر هم سن پسر من داره والان ۵ ماهه پسر با داره 

خودتم که دوست داری بیار دیگه،مشکلاتم بشینید با همسرت صحبت کنید همفکری کنید درست میشه

آخه شوهرم اهل کمک کردن نیس خیلی میچسبه به مامانش خیلی هوای خونواده شو داره به خونواده من به چشم دشمن نگا می‌کنه برادرش یه سری مال و اموال از خونواده می بالا کشیده واقعیت من نه پای رفتن دارم نه در موندن بلاتکلیفم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه شوهرم اهل کمک کردن نیس خیلی میچسبه به مامانش خیلی هوای خونواده شو داره به خونواده من به چشم دشمن ...

حق داری آدم دلسرد میشه بهش بگو همینارو شاید بخاطر بچه ام شده خودشو درست کرد

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻

آخه شوهرم اهل کمک کردن نیس خیلی میچسبه به مامانش خیلی هوای خونواده شو داره به خونواده من به چشم دشمن ...

گول نخور. هیچ کمکی نمیکنن .هیچ گلی هم به سرت نمیزنن. تازه بیشتر پات گیر میشه به زندگی. و با بدترین شرایط هم باید پاسوز بچه های معصومت بشی

ببخشید چندتا تاپیک ت رو خوندم و متوجه شدم شوهرت چقدر خون به جیگرت میکنه. الان بخوای برای رضایت کسی که اذیتت میکنه بچه هم بیاری! واقعا قابل قبول نیست. حداقل تلافی اذیتاش به مراد دلش نرسه. اما مستقیم نگو نمی خوای. خودت یه جوری جلوگیری کن که نفهمه

ببخشید چندتا تاپیک ت رو خوندم و متوجه شدم شوهرت چقدر خون به جیگرت میکنه. الان بخوای برای رضایت کسی ک ...

اره خودم راضی نیستم ولی نه دلم میگم بچه م بزرگ بشه تنها میمونه و البته خونواده شوهرم اصلا خوب نیست اصلا نمیشه بهشون تکیه کرد 

گول نخور. هیچ کمکی نمیکنن .هیچ گلی هم به سرت نمیزنن. تازه بیشتر پات گیر میشه به زندگی. و با بدترین ش ...

اره من همین الآنم خودم خرج و خودم و بچه مو میدم با همسرم همکارم ولی هیچ پولی برای خودم و بچه م نمیده ولی خورد و خوراک و کامل و خوب میخره