2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره زخم معده داره

صبح ناشتا بگو کره قورت بده یا روغن زرد قورت بده اندازه نوک قاشق 

مادرشوهرمم زخم معده داره وقتی خیلی درد داره این کارو می‌کنه 

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

من مزاجم گرم باشه سردیجلت بخورم؟

دقیق نمیدونم چی بگم. ولی من که سرد و بلغمی بودم با خوردن دمنوش های گرم به خصوص عسل خداروشکر درست شدم. واقعا عسل عالیه واسه میکروب .. حتما صحبت های اساتید طب سنتی رو بشنوید.

نوشتن همچون زیستن، نوعی خلق کردن است. نوشته ام را اصلا نخوان. من به آنچه می نویسم و تو آنچه را که میخوانی باور ندارم ولی باز می نویسم چون زندگی میکنم..

دقیق نمیدونم چی بگم. ولی من که سرد و بلغمی بودم با خوردن دمنوش های گرم به خصوص عسل خداروشکر درست شدم ...

من قرص ارامبخش خوردم خودسر

معده ام درد کرد ورم معده گرفتم

رفتم دکتر خوب نشدم هنوز دارو هم میخورم باز معده درد دارم

بغلم خونته حیفه…

هر چی میگردم دکتر سنتی خوب نیست اصفحان سراغ نداری؟

سواد طب سنتی تون رو بیشتر کنین. حرفهای طبیب خیراندیش و کسانی که صدا و سیما به عنوان متخصص طب سنتی میاره رو دنبال کنین. 

من از طب سنتی نتیجه گرفتم.

قبل میگفتم طب سنتی چیه آخه. امروزه طب مدرن اومده و فلان و بهمان. تا جایی که از فیلسوف (هایدگر) شنیدم که گفته بود در طب سنتی انسان مثل درخت تصور می شود (یعنی یک نسخه برای تمامی انسانها) از اون به بعد متناسب با وضع خودم حرفهای متخصصان طب سنتی رو شنیدم و واقعا نتیجه داشت.

نوشتن همچون زیستن، نوعی خلق کردن است. نوشته ام را اصلا نخوان. من به آنچه می نویسم و تو آنچه را که میخوانی باور ندارم ولی باز می نویسم چون زندگی میکنم..

من قرص ارامبخش خوردم خودسرمعده ام درد کرد ورم معده گرفتمرفتم دکتر خوب نشدم هنوز دارو هم میخورم باز م ...

منم دکتر گفته بود ورم معده و گاستریت داری. دو هفته اینا دارو خوردم خیلی کم فرق کرد و بعدا شروع شد.

ولی بعدا تو پست قبلی م گفتم با طب سنتی شروع کردم درمان کردم. مثلا چاقی شکم و نفخ و رطوبت و سردی زیاد بدنم که داد میزد مزاجم سرد یلنی بلغم شده بوده. با گرمی ها درست شدم. به خصوص دمنوش بابونه و عسل اول صبح ناشتا. 

باز شما وضعیت تون رو ببینین چه طبعی دارید و ببینین تو طب سنتی راهکارش چیه. 

امیدوارم سلامت باشید