یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بستگی داره، اگه سرت شلوغ باشه با کار زودتر کنار میای، تراپی پیش مشاور خوب بری زودتر کنار میای، کم سن تر باشی برات سخت تره، اهل دعا و نماز شب و درد و دل با خدا باشی راحت تر کنار میای، ولی فراموش میشه نگران نباش
بستگی داره، اگه سرت شلوغ باشه با کار زودتر کنار میای، تراپی پیش مشاور خوب بری زودتر کنار میای، کم سن ...
نمیتونم برام تراپی
نه راستش زیاد اهل حرف زدن با خدا نیستم چون موقعی که داشت همه چی تموم میشد گریه کردم نماز خوندم دعا کردم التماس کردم حرم رفتم همه جوره به پای خدا افتادم تموم نشه ولی انکار نه انگار...
نمیتونم برام تراپی نه راستش زیاد اهل حرف زدن با خدا نیستم چون موقعی که داشت همه چی تموم میشد گریه کر ...
خوب تو سن حساسی هستی، همون سن ای که ادم فکر میکنه دیگه هرگز عاشق نمیشه، ولی بعدا هم عاشق میشه و هم کیس بهتر پیدا میکنه، مشاور رایگان با سامانه تلفنی هم هست، بزن تو نت شماره اش میاد، حتما اون ادم مناسب ات نبوده که خدا اون رو از زندگیت کنار زده، یه هدف شخصی توووپ پیدا کن و بچسب به کار و درس و پول درآوردن و ورزش و آشپزی و رفیق بازی با دخترای هم سن خودت