2777
2789
عنوان

دوستان چیکار کنم چی بگم ب شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 17 پست
کلا میدونی چی اذیتم میکنه اینکه خودش خییییلیی خوشه اما به فکر من نیست مثلا من‌هیچوقا راضی نمیشم شوهر ...

این اتفاقا میوفته

منم اکثرا همین مشکل رو دارم تو جمع فامیل های همسرم

فقط می تونی به روش های سیاستمندانه😁 بعد از مهمونیا بگی حس تو بهش.. ولی سعی کن ی تعادل حفظ کنی، هم حال خودتو خوب نگه داری تو مهمونی ها و هم همسرتو دلخور نکنی وگرنه میشه اول اختلافات و دعواهای بینتون😑

دقیقا حسی که من تو خانواده همسرم دارم همه سن بالا منم میشینم یه گوشه هی به این نگاه میکنم هی به اون لبخند میزنم 

همسرمم میره پیش خواهرزاده و برادرزاده های همسن خودش میمونم چیکار کنم🥴

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن جمعه بعد خودتو بزن مریضی ببین چیکار برات میکنن تو بخاطر اینا میری اینا حاضرن بخاطر تو یه جمعه بتمرگن خونه لااقل شوهرت میتونه یه هفته بخاطر تو بمونه هفته بعد حتنا یه نقشه بکش عیار اینا رو دستت بیار