2777
2789
کنکور به راحتی قبولی کافیه فقط دیپلم بگیری یرگه سفید بدی چیزی میاری و بعد از اون انسانی ، اگه واقعا ...

کنکور ریاضی فقط باید دانشگاه خوب قبول شد تجربی دوقوز آبادم بیاری میری سرکار اخر،ریاضی بخوای بری سرکار باید مدرک خوب داشته باشی در کنار مهارت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ریاضی تو مطمئنی که دانشگاه میری تجربی نه

نه اتفاقا ریاضی هم مطمئن نیستی،درسته واقعا از تجربی رقابت کمتره ولی نه در اون حد که تصور میشه

هدف از درس خوندن و کنکور که دانشگاه نیست شغله و درآمد 

تجربی بلاخره خودشو یه جایی گیر میکنه ولی ریاضی باید خودت عرضه داشته باشی همزمان درکنار مدرک خوب باید مهارت داشته باشی که خودش خیلی سخته

درسای دبیرستان ریاضی هم با تجربی واقعا قابل مقایسه نیست از نظر سختی خیلی بالاتره خیلیا تجدیدی میارن کارشون سخت میشه

تجربی

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس