2777
2789

من سه تا بچه دارم 

زایمان دومم دوقلو زایی بود 

والا بزرگ کردن سه تا بچه سخته ، ولی من آدم قوی و انرژی مثبتی بودم و با جون و دلم تمام سختی ها رو تحمل کردم ولی خوب ای کاش مزد بعضی از زحماتم رو هم می گرفتم

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😞😞اره دیگه افسرده شدم همش میگم کاش همون موقع که میفهمیدم انداخته بودم خدا منو ببخشه

اگه شرایط تون اینجوربودکاش فکری می کردین،، انشالله خداکمک تون کنه و بچه تون سالم وصالح و قدم ش پرازخیروبرکت باشه واسه تون 

امیدشایددرصفحه بعدباشد کتاب رانبند" درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"

اگه شرایط تون اینجوربودکاش فکری می کردین،، انشالله خداکمک تون کنه و بچه تون سالم وصالح و قدم ش پرازخ ...

ممنون عزیزم همون روز که فهمیدم رفتم برا سقط دارو هم از طریق آشنا گیرم اومد ولی سونو که رفتم گفت نبض داره دیگه دلم نیومد ولی الان حالم خیلی بده یعنی قشنگ روانی شدم دارو هم اجازه ندارم مصرف کنم خدا منو ببخشه الان تو ده هفته ام بازم به سقط فکر میکنم 

ممنون عزیزم همون روز که فهمیدم رفتم برا سقط دارو هم از طریق آشنا گیرم اومد ولی سونو که رفتم گفت نبض ...

گناه داره  

آن شاالله بذار دنیا بیاد مطمئنم نور و برکت خونه تون میشه و از دوتا دخترت بیشتر دوستش خواهی داشت

ببین کی بهت گفتم

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
ممنون عزیزم همون روز که فهمیدم رفتم برا سقط دارو هم از طریق آشنا گیرم اومد ولی سونو که رفتم گفت نبض ...

استارتر!! ببینین من شمارو تشویق نمیکنم به سقط و اینا،، نه اصلا!! چون کاملا درک تون میکنم چه حالی دارین!! اگه واقعاواقعاواقعاواقعاواقعا توانایی نگه داشتن شو ندارین،، واقعانمیتونین،، به سقط فکرکنین!! وگرنه به هیچ عنوان

خداروزی رسون ه انشالله کمک تون کنه وازاین افسردگی نجات پیداکنین 

امیدشایددرصفحه بعدباشد کتاب رانبند" درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"

خدا حفظش کنه وموفق باشه خودم هم ۴۴ سالمه پسرم ۲۰ سالشه دانشجوست

همچنین خدابچه های شمارو،، انشالله شادوسلامت باشین درکنارخانواده تون 

گناه داره آن شاالله بذار دنیا بیاد مطمئنم نور و برکت خونه تون میشه و از دوتا دخترت بیشتر دوستش خواه ...

خدا از زبونت بشنوه امشب زنگ زدم کلی مامانمو دعوا کردم گفتم تو نزاشتی سقطش کنم حالا حالم اینطور بد شده کاش یه راهی بود آروم میشدم

من بارداری اولم بعد 6 سال نازایی باداررو دوقلو باردار شدم بعد هفت سال از بارداری اولم با تخمدان پلی کیستیک شدید و با اینکه چهار ماه پریود نشده بودم خدا خاسته باردار شدم 3ماه اول افسردگی داشتم چون بچه نمیخواستم ولی الان دیگه قبولش کردم