2777
2789

همیشه بهم استرس دادن 

هر وقت مریض بودم و تو بدترین شرایط بودم و داشتم می مردم گفتن برو مدرسه 

هر وقت یه نمره به نسبت پایین ترین گرفتم از اینکه بهشون بگم و دعوام کنن تا چند روز نمی تونستم درست بخوابم 🥲🥲

هیچوقت نذاشتم تفریحی داشته باشم و منو از همه چی و هرکلاس و بیرونی منع کردن که فقط درس بخونم🥲

الآنم که کنکور دارم با اینکه هر روز سعی و تلاش خودمو میکنم هی هر روز بهم میگن بخونم برنامه ریزی کن 

انگار که هر کاری کردمو نادیده میگیرن

وقتی هم که بهشون بگی ذوق منو کور نکنید جبهه میگیرن مگه مگه ما چیکار کردیم ...

تو دلم پر حرفه ولی اینجا جا نمیشه 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا مامان منم همینن

شاید لحنشون خوب نباشه اما کاملا حق باهاشونه

اگ ب حرفشون گوش داده بودم الان تکلیف درسم روش شده بود

بدل نگیر سعی کن ۱۰۰خودتو بزاری

انقد تلاش کن و بخون ک جایی برای دو ب شکی نباشه ک اگ هم نمرت بد شد اونا ب چش تلاشتو دیده باشن و حداقل پیش وجدان خودت راحت باشی

باور کن اونا خوبتو میخوان ولی یاد نگرفتن چطوری بگن

من چرا اشکم اومد ؟؟؟

من بخاطر همچیین پدر مادری افسردگی بعد از کنکور گرفتم درسو ول کردم و ازدواج کردم فرار کردم الان ن زندگی خوبی دارم ن ب ارزوهام رسیدم همش بخاطر این تعصب لعنتی و همیشه تا الان و این لحظه منو با بقیه مقایسه میکنن من چیم ک چیز عخوب قبول نشدم من جی هستم اصلا هیج ارزشی براشون ندارم