2777
2789
عنوان

سوال چالشی

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 65 پست
رو اعصابم رفتن خیلیااا فعلا جز شوهرم بقیه بی گناهن😂

😂😂😂😂 جز شوهرت بقیه بی گناه هستن ، متوجه شدم 😂 با لحنی گفتی هم خندم گرفت هم ناراحت شدم 😢 همیشه دلت شاد باشه و مشکلاتت حل بشه ، 

ولی گفتی زورت میرسه ماشاالله معلومه جثه درشتی داری درسته ؟

اونا تو ذهنم نبودن فعلا یه نفر که بیخود و بی جهت تو کارم گره انداخت راست راست هم نگاه می‌کرد تو چشما ...

یه زمانی حالا سو تفاهم نشه ، ولی بعضیا از قسم خوردن ترس داشتن ، ولی الآن دیگه اون ترس هم ندارن و راحت دروغ میگن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂 جز شوهرت بقیه بی گناه هستن ، متوجه شدم 😂 با لحنی گفتی هم خندم گرفت هم ناراحت شدم 😢 همیشه ...

چرا شبیه چت جی بی تی حرف میزنی😂

آره

فقط 31 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار بودنم گذاشتم ی صلوات مهمونم میکنی باردار باشم ..دعات میکنم🫠💖

یه زمانی حالا سو تفاهم نشه ، ولی بعضیا از قسم خوردن ترس داشتن ، ولی الآن دیگه اون ترس هم ندارن و راح ...

دقیقا 

جالبه که مذهبی هم بود طرف!

من خودمم آدم معتقدی هستم بر نخوره به دوستان 

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
اره بیشعور خوبش کردی

من همیشه یه چیز رو رعایت کردم مگه نه اون طرف مقصره ، به خودش فحش بده نه خانواده چون اونا اصلا دخالتی ندارن، 

این نمیشه گفت دوست هم‌کلاسیم مسخره کرده بود ولی همون کنترل کردن هم برام سخت بود دست و‌پام می‌لرزید از عصبانیت، نمی‌دونم چطوری تونستم خودمو کنترل کنم، هنوزم نمیدونم، شاید که نه حتما برات عجیبه ولی خودمم الان فکرش رو میکنم الان شاید آنقدر تحمل نداشته باشم، 

میشه تعریف کنی چطوری زدیش؟ دلم خنک بشه 😅

قطعا از اینده خودم خبر ندارم ولی خب هروقت تو بحثی تا حد انفجارم رفتم ریلکسی فیسمو حفظ کردمو با زخم ز ...

موافقم درسته دلیلات منطقیه ، ولی من خیلی‌ اوقات شده بعد اون صحبت تازه یادم افتاده چی باید میگفتم 😢 

چرا شبیه چت جی بی تی حرف میزنی😂آره

وای منم میخواستم همینو بگم 

عین چت جی پی تیه اینجوریه که حالا اینجوری کردی یا فلان 

چطور این اتفاق افتاد میتونی برام تعریفش کنی؟میخوای یه سناریو برات بسازم 

چرا شبیه چت جی بی تی حرف میزنی😂آره

😂😂😂😂 واقعا 😂😅 تا حالا کسی بهم نگفته بود 

جثه درشتی داری خواهر شوهرت یا جاری اگر داری ازت حساب میبرن یا نه کلا شخصیت این مدلی نداری؟

وای منم میخواستم همینو بگم عین چت جی پی تیه اینجوریه که حالا اینجوری کردی یا فلان چطور این اتفاق افت ...

دقیقاااا🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار بودنم گذاشتم ی صلوات مهمونم میکنی باردار باشم ..دعات میکنم🫠💖

😂😂😂😂 واقعا 😂😅 تا حالا کسی بهم نگفته بود جثه درشتی داری خواهر شوهرت یا جاری اگر داری ازت حساب م ...

وای دختر 🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40