2777
2789
عنوان

چرا انقد ادم بدی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 28 پست

برگرد پیش خودت 

با خودت دوست شو و عاشق خودت باش 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همینکه یک سری ایرادات رو قبول داری یعنی ذاتا انسان خوبی هستیبعضیا هیتن نهایت رفتارهای بد هستن ولی خو ...

انقد عصبی میشم که پیروز با چنتا مشتری دعوام شد 

تست میدیم میوه خشک که خرید کنن 

مشت انداخت تو ظرف بجای یکی ۵,تا برد 

باهاش بحث کردم 

یا بی اجازه هرچی دلش میخواست میخورد میخواستم بکشمش 

یا امروز کلاس تآتر رفتم فکر میکردم بهترین اون جمع کنم و بقیه هیچی نیستن همس مقایسه 

بدم میاد از آدما 

کلی فکر شیطانی

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
نه نیستی فقط چون عزت نفست پایینه خودت رو لایق خوبی نمی بینیدرامد داری خودت؟

اره درآمد دارم از ۱۴سالگی هم کار میکردم تک شیفت 

مثلا همکارم زیبا تره ازش متنفرم یا دخل بالا میزنه ازش متنفرم 

که اون مورد توجه هست 

پسرا به اون نگاه میکنن من نه

همچین ادم بی مزخرفی ام

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
اره درآمد دارم از ۱۴سالگی هم کار میکردم تک شیفت مثلا همکارم زیبا تره ازش متنفرم یا دخل بالا میزنه از ...

چهره خودتو دوس داشته باش

انتخاب چهره و رنگ پوستت دست تو نبوده که

تو کارت درست انجام بده

لباس تمیز و مرتب بپوش

کاری به کسی نداشته باش

به وقتش یه آدم خوب میاد سمتت 

سلام عزیزم

منم همسن شمام ، من خیلی غرو غرو بودم 😂 و یکم هستم

نمیدونم راه حلش چیه 

فقط میدونم سن حساسیه اگه رو رفتار و تفکراتت کار نکنی تا ابد روت میمونه 

رَهرو آن است که آهِسته و پیوسته رود ...🫧🐬

دیپلم گرفتم رشتم خیاطی بود علاقه نداشتم از ۱۴سالگی کار میکنم قبلا تک شیفت

خب یه رشته دیگه برو حیف جوونی و انرزیت بری فروشندگی، ررو یه مهارت یاد بگیر که انقد حسرت داشته های بقیه رو نخوری

زندگی یه جریانه، یه سفر، روی چیزی گیر نکن، بگذر تا زندگی بگذره. یه مسیره که به خدا برسی

همه اینکه ایرادهای خودتو میبنی یعنی لایق خوب شدنی 

خدا و امام حسین صدا بزن دستتو میگیرن تو باید با خودت صلح کنی تا بتونی بهترین چیز رو  (خدا) بخای و وقتی بهترین چیز رو

خواستی  دیگه جز زندگی کردن برا خدا هیچ چیز راضیت نمیکنه اینجوریه که به آرامش میرسی و غنی میشی 

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

چهره خودتو دوس داشته باشانتخاب چهره و رنگ پوستت دست تو نبوده کهتو کارت درست انجام بدهلباس تمیز و مرت ...

باورت میشه ؟

چهرم و ظاهرم خوبه حتی از طرف همه مورد تحسینم 

اما حسود شدم 

بخدا هیچوقت اینجور نبودم اما الان حسادت دارم به عالم و آدم 

انقد عصبی میشم که پیروز با چنتا مشتری دعوام شد تست میدیم میوه خشک که خرید کنن مشت انداخت تو ظرف بجای ...

عزیزم منم یه زمانی نسبت به ادما حس خوبی نداشتم

ولی بعدا حتی تو بدترین ادما خلقیات خوبم دیدم 

مثلا یه خانواده ای کلی بچه ی دزد و معتاد دارن 

ولی جالبه هیچوقت غیبت کسی رو نمیکنن و از مردم حرف نمیزنن

یا ادمایی رو دیدم اصلا به شخصه من بد کردن ولی دیدم که به دیگران محبتی داشتن که من نداشتم

درکل دیدگاهتو عوض کن 

و سعی کن عصبی نشی گلم با ارامش تذکر بده 

بعدم اون میوه خشک مال فروشگاهه نه شما انقدر لازم نیست حرص مال مردمو بخوری تو اولین فرصت به صاحب فروشگاه درمیون بزار رفتار این مشتری هارو و بهش راه حل بده مثلا بگو تستر هارو پشت شیشه بزاریم و خودمون دونه اس بدیم دست مشتری...