کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه گلم من امتحان رو دادم فقط اونی که کلاس میرفتم گفت بهم که آزاد جلسه ای ۴۵۰ هست
من میرم جلسه اول خیلی استرس داشتم البته تاحالا اصلا پشت فرمون نشسته بودم
جلسه دوم بهتر بود بهم ترمز و دور زدن یاد داد و بیشتر گفتم برم و تمرین کنم
مربی خوبی به نظر میرسه فقط خیلی با تلفن حرف میزنه البته همه چیو کامل توضیح میده بنظرتون این اوکیه؟
آره همه همینن...برای من تا جلسه ۶ آموزش داد بعدش فقط مرور...اولش هول میشی بذار زمان بگذره راه میوفتی ...
مربی شمام همش با تلفن حرف میزد؟