2777
2789
عنوان

توصیه تون به دختر نوزده ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 44 پست

کار کن

از لحطه ای که پات رفت تو جامعه کار کن

یاد بگیر و پررو باش و تو سری از کسی نخور

جایی که بهت توهین میشه و ازت سوء استفاده..نمون

صدات بلند باشه، با اعتماد به نفس

از همه چی خبر داشته باش، فضولی منظورم نیست، اطلاعاتتو میگم که گسترش بده

شبکه بساز

دانشگاه نه برای درس خوندن و مدرکه نه واسه خوش گذرونی، دانشگاه فقط واسه شبکه سازی با آدمای درست حسابی و درس خونده (اساتید) و پیدا کردن آدمای همسو و هم‌هدف تو (دانشجو ها) و استفاده کردن از پتانسیلشون هست 

وارد رابطه عاطفی تو شهر مقصد نشو، به درست و آرامش روانیت آسیب میزنه

هر کسی شریک تنهایی تو نیست و نباید باشه

تو دورهمی بچه های دانشگاه گل و سیگار و الکل فراوونه، جایی میرن کنارشون باش، مهمونیاشون که بهش اعتماد داری رو برو ولی دست به چیزایی که گفتم نزن

و نهایتا صبور باش و به پروسه اعتماد کن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16872711/%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D9%88-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D9%82%D8%A8%D9%84-%DA%A9%D9%87-%D9%87%D9%85%D9%87-%D9%BE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D9%87%D9%85?page=12

لطفا این برای کاربر حسینه گزارش کن گلم 

ببخشیدا زحمتت میشه

رشته ای بخون که بتونی خوداشتغالی کنی ازدواج را بذار برای ۲۶ و ۷ به بعد

دلم میخواد روانشناسی بخونم تا جایی پیش برم که بعدا بتونم مطب بزنم 

ولی هدفم اینه فعلا تا ارشد بخونم تو ۲۶ سالگی وارد بازارکار شم یکم تجربه کسب کنم بعدش سرمایه گذاری کنمم مطب بزنم

رشته ای بخون که بتونی خوداشتغالی کنی ازدواج را بذار برای ۲۶ و ۷ به بعد

گلم میشه لطفا 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16872711/%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D9%88-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D9%82%D8%A8%D9%84-%DA%A9%D9%87-%D9%87%D9%85%D9%87-%D9%BE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D9%87%D9%85?page=12

گزارش کنی 

بحث فحاشی جن..سی به خانوماست 

ممنون میشم

وارد اکیپ نشدن باعث تنهایی آدم نمیشه؟

اکیپ کلی دردسر و دراما و هزار تا کوفت و زهر مار دیگه داره. ادم دو سه تا دوست صمیمی داشته باشه بسه

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 

برمیگشتید عقب چه کارایی رو نمیکردید؟

اهمالکاری نمیکردم.. بیشتر وبهتر درس میخوندم.. اون عشقه اشتباهو همون موقع فراموش میکردم.. بیشتر به خودم میرسیدم.. آرامشمو باهیچی عوض نمیکردم و.. دیگه حضور ذهن ندارم😄😅

مهارته پول ساز یاد بگیر دور و بر پسرا نگرد وارد اکیپ نشو توی دانشگاه نه سرد باش نه با همه گرم بگیر ف ...

سخته واقعا تو دانشگاه تنها بودن همه اکیپی هستن بهشون خوش میگذره .من خودم تنهام خیلی اهل خوش گذرونی نیستم و این خیلی بده خیلی 

هرچقدرم مهارت داشته باشی بازم نیازه با دوستات باشی

من همزمان هم رو درسم تمرکز کردم هم مهارت ولی احساس پوچی میکنم 

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!