2777
2789

چند شب پیش خونه مامانم بودیم با زنعموم داشتیم تعریف میکردیم چندتا از خراب کاریهایی که کرده بودم براشون تعریف کردم روده به دلشون نمونده بود از خنده حالا شما یکم بگید من بخندم

خدای خوبم کمکم اونطوری که لایق تو هست بندگی کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستام اومده بودن خونمون منو هم جو گرفت رفتم شربت رو از اون دوستی که زیاد رابطمون خوب نبود گرفتم بعد همون که خواست لیوانی برداره همه لیوانی سر خوردن روی سینی و همه لیوانی شکستن و همه جا پر شربت شد روی لباس اون دوستم هم ریخت😅💔

وقتی کوچیک بودم داییم کتکم زد بهش گفتم بزرگ بشم همین بلارو بدتر سر دخترت میارم گفت گو..ه نخور دوباره کتکم زد 

سه سال بعدش که ۱۳ سالم بود همیم پارسال گرفتم دختر کوچیکش تا تونستم کتک زدم طوری که یکی از پاهاش شکست  ننه بزرگم اومد فوشپ داد بزور بلندم کرد  روی دختره گرفتم دوتاشون تا تونستم زدم توی هفت جد و ابادشون هم رید..م اومدم خونه دیگه نگاشون نکردم

بخوان دهنشون وا کنن اذیتم کنن دیگه   ....

کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمی‌گردد جدا ❤️  لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️                                زنده باد قوم لر❤️‍🔥

وقتی کوچیک بودم داییم کتکم زد بهش گفتم بزرگ بشم همین بلارو بدتر سر دخترت میارم گفت گو..ه نخور دوباره ...

خرابکاری زیاد دارم

یکی دیگشم  همین چند ماه پیش بود عمه بابام اومد خونمون شروع کرد به تیکه انداختن به مامانم و زخم زبون زدن گرفتم کشیدم از در خونه انداختمش بیرون  دیگه ندیدمش تا همین دیروز تو خیابون  

کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمی‌گردد جدا ❤️  لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️                                زنده باد قوم لر❤️‍🔥

خرابکاری زیاد دارمیکی دیگشم همین چند ماه پیش بود عمه بابام اومد خونمون شروع کرد به تیکه انداختن به ...

یکی دیگشم مال ۱۲ سالگیم بود

مادر بابام که مادربزرگم مرده بود دیگه عممینا بعد از سه ساعت از گذشتن خاک کردن ننم

اومدن خونه به مامانم خودم تیکه انداختن که ارزه نداشتین اینو کنین اونو کنین منم پاشدم جوری جلوی ۶۰ نفر بهشون ریختم که بابام تا ی ساعت تو خونه کتکم میزد

بگو ماهم بخندیم

یه بار من بادخترم نشسته بودیم سر سفره داشتم بهش غذا میدادم یه دونه از این اسپری گازها که باهاش فندک پر میکنن دستم بود میخواستم فندک رو پر کنم بعد نمیدونم تو یه لحظه چی شد فندکه جرقه زد همونطور که با دخترم سرمون رو اورده بودیم جلو داشتیم نگاه میکردیم به اینکه فندکه چطور پر میشه یهو همه جا آتیش گرفت وقتی به خودم اودم دیدم نصف موهای من و مژه های دخترم و روسریم و سفره همه سوخته اصلا نفهمیدم چی شد

خدای خوبم کمکم اونطوری که لایق تو هست بندگی کنم