2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقم اونا خودشون در چه حدن مثلا خونه یه کارخونه دار خیلی تفاوته با این ولی یه کارمند یا شغل آزاد معم ...

نه اونام معمولی هستن عزیزدلم معمولی رو به پایینن اتفاقا نمیدونم شاید زیادی حساس شدم رو این موضوع زوم کردم 

من به یه ورمم  نی فقط تمیز  باشه شلخته نباشه حله

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

نه اونام معمولی هستن عزیزدلم معمولی رو به پایینن اتفاقا نمیدونم شاید زیادی حساس شدم رو این موضوع زوم ...

خب پس خوشگلم وسواس شدی

همین که راهشون میدید بیان دختر رو ببینن کلیییی لطفه،همه جامعه همینه اصلا ،تازشم ما دختر فامیلمون خونشون حتی آجری هم نبود چه برسه وسایل ،همه به ازدواجش حسرت میخوریم ، همسر خوب انقدر دم دستی و احمق نیست بیاد فرش ببینه که 💋

من خیلی حساسم رو این موضوع 💔

ب یه ورت بابا

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

خب پس خوشگلم وسواس شدیهمین که راهشون میدید بیان دختر رو ببینن کلیییی لطفه،همه جامعه همینه اصلا ،تازش ...

خدا از دهنت بشنوه گلم امیدوارم به خیر و خوشی بیان برن برام دعا کن گل دختر مهربون