2777
2789
عنوان

عقدم ولی دوست نامزدم منو دعوت نکرده بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 36 پست
همین نمیخوام برم الان ب نامزدم چی بگم

عزیزم اگه صمیمی نیست باهاش نزار بره 

بگو که عزیزم من رو دعوت نکرده منم اونارو نمی‌شناسم بهتره نیام راحت نیستم اگه زیاد صمیمی نیستی باهاش توهم نرو روز عروسی اونا بریم بیرون و کلی خاطره قشنگ بسازیم ولی اگه دوست داری برو عزیزم امیدوارم بهت خوش بگذره منم(مثلاااا)میرم خرید یا میرم مهمونی یا هرچیز دیگه ای

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

بی خیال بذار بره عروسی دوستش بهش خوش بگذره نهایتا خانمش هم عروسی شمابیاد مگ باهاش اشنایی قبلی داری ک ...

اخه اون طرف منو دعوت نکرده بعد ما خانومشو دعوت کنیم بیاد ارزش مم نمیاد پایین؟

ما جلو تز از اونا عقد کردیم. 

میشه بگی ب نامزدم چی بگم 

آخه آدم نباید برون همسرش جایی بره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه صمیمی نیست باهاش نزار بره بگو که عزیزم من رو دعوت نکرده منم اونارو نمی‌شناسم بهتره نیام را ...

گفتم گفت ن رفیقمه مهم نیس من انتظار داشتم نامزدم جوری باشه بدون من جایی نره ن اینکه تنهایی بره

گفتم گفت ن رفیقمه مهم نیس من انتظار داشتم نامزدم جوری باشه بدون من جایی نره ن اینکه تنهایی بره

عالیهه پس این رو بهش بگوووو دوران نامزدی برای شناخته دیگه گلممم

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

الان بهترین کار چیه عزیزم چیکارکنم؟ ب نامزدم گفتم ساقدوش نشو گفت چرا گفت خیلی اصرار کرد و.. اینم بگم ...

اصلاهیچ حرکتی نزن اگ خانومش رواورد محل نده بهش

بنظرم براعروسیتوخوددوستشم نمیادخیالت راحت

ندیدم تکم کن یدونه تاپیک همینوداری

عزیزم، راستش خیلی ناراحتم که منو به این عروسی دعوت نکردن و تو قراره تنها بری. می‌دونم گفتی تو جمع خانم‌ها منو کسی نمی‌شناسه، ولی من حتی خانم دوستت رو هم ندیدم که بتونم بشناسم! این باعث شده حس کنم جایی تو این جمع ندارم و دلم می‌خواست کنارت باشم.

می‌خوام بدونی وقتی نوبت عروسی خودمون رسید، انتظار دارم مثل این که منو دعوت نکردن، تو هم خانم دوستت رو دعوت نکنی. چون زن و شوهر باید همیشه با هم باشن و هیچ‌کدوم تنها تو مراسم‌ها نرن. اگر دوستم تورو دعوت نکرد، منم نمی‌رم؛ این یعنی احترام گذاشتن به همدیگه.

این بار مشکلی نیست، برو خوش بگذره، ولی هر جا رفتنی باشیم، فقط دوتایی که دعوت شدیم، می‌ریم.»

گفت بیخیال عزیزم 

بله چشم

گفتم تو چرا پشتم نیستی 

گفت بیخیال جیگر😂😂

اون فکر میکنه من حسودی میکنم

عزیزم، راستش خیلی ناراحتم که منو به این عروسی دعوت نکردن و تو قراره تنها بری. می‌دونم گفتی تو جمع خا ...

اسی همه مرداهمینه مهم نبست براشون کسی ب زنشون احترام میزارن یانه تهش میکن مامانمون چی بگم خدابزرگ امیدوارم سرعقل بیاد😔🫂