2777
2789

من از ۵ الی ۶ سالگی داشتم الانم میخوام برم ۱۷ یه ۶ الی ۷ تایی گوشی خراب کردم خریدم

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدااا😂🤩ممنونممم از لطف شما🌹🌱

اصلا عااااااااااااه انرژی از 100 زد بالا
مرسی که انقدر تلاش کردید 

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

دخترم ۱۰ سالشه روزی ده مین اجازه داره یا با گوشی من یا گوشی باباش بازی کنه یه گوشی قدیمی بدون حافظه هم داشتیم بهش دادیم که باهاش آهنگ گوش میده و عکس میگیره 

سیم کارتش اونقدری شارژ نداره که بخاد تماس بگیره دوساعت حرف بزنه ولی تک زنگ بزنه ما بهش زنگ میزنیم 

شوهرم خیلی مخالف دادن گوشی به بچس خودمم همینطور 

برنامه های مدرسشم رو گوشیم هس برای چک کردن

هنوز زوده بنظرمون البته

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

اصلا عااااااااااااه انرژی از 100 زد بالا مرسی که انقدر تلاش کردید

زنده باشی🙏🌷

ایشالله شمام روز به روز موفق تر بشی

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

الان دوره تکنولوژیه، نمیشه گوشی و تبلت واینا نداد دست بچه ها، بدتر عقده ای و ندیدبدید بار میان. اما میشه نطارت کرد.‌من خودم به دخترم وقتی تبلت خریدم گفتم حق نداری واتس اپ و تلگرام و اینستا و فیل.ترشکن و اینا بریزی. فقط بازی و کارتون...حتی کارتونم فقط باید مناسب سنش باشه، حق نداره کارتونای مثلا مثبت سیزده و نگاه کنه. من حتی خودمم اینستا ندارم، نمیدونم چطوری بعصیا اجازه میدن بچه ۸، ۹ساله میره اینستا

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

خب میگم اشتباهه منم از کورونا که مدرسم مجازی شد مجبور شدن برام بخرن بعد اونم موند دیگه

ازش استفاده نکن اگر اشتباهه. اخه مگه میشه یه ادم ۱۶. ۱۷ ساله بدون گوشی جایی گیر کنه اتفاقی واسش بیوفته بچه نیستش که اصلا نداشته باشه  خونواده باید با نظارت گوشی بگیرن برا بچشون دیگه نهایت ۱۲/۱۳ کمتر ازین مخالفم همین سن یا بیشترشم باید با نظارت باشه با نظارت مشکلی پیش نمیاد

کاربر سال ۹۹ هستم.!

از ۴سالگی هردوتبلت دارن و محدود بهشون میدم الان ۸سالشونه ده سالگی گوشی میدم  بدون اینستا گوشی واسه پیشرفت ‌استفاده س خوشم نمیاد زیادی محدود کنم بعضیا خیلی شوهرشو درمیارن بعد بچهاشون بزرگ میشن از همه حریصترن

زنده باشی🙏🌷ایشالله شمام روز به روز موفق تر بشی

ممنونم ازتون
نمیدونم الان باید چی بگم ولی
خدا برا بیماراتون حفظتون کنه

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

ممنونم ازتون نمیدونم الان باید چی بگم ولیخدا برا بیماراتون حفظتون کنه

همین که گفتی عالی بود🌱

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

ازش استفاده نکن اگر اشتباهه. اخه مگه میشه یه ادم ۱۶. ۱۷ ساله بدون گوشی جایی گیر کنه اتفاقی واسش بیوف ...

معتاد شدم بیشتر از 5 6 ساعت نمیتونم دستم نگیرم
نوکیا ساده برا اینکه جایی گیر نیوفتن

ولی چه داشته باشه یا بازی کنه با گوشی والدین نظارت مستقیم میخاد 

باید بدونن هنوز بچه هستن و آسیب پذیر 

پسرعموهای خودم تبلت دادن دستشون الحمدالله اپلیکیشنی نیس نداشته باشن فوق العاده هم بد دهن متاسفانه نه عموم نه خانومشون نظارت درستی ندارن 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷