2777
2789
عنوان

همسایه آشغال 😪

| مشاهده متن کامل بحث + 1715 بازدید | 87 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دختر بزرگ داره اون تف میکنه ۱۲ ۱۳ سالهم بیشتره .بعد گفتم حیوونین مگه وحشیا تف میکنین تو تویله مگه بزرگ شدین دخترش برگشته به من میگه میام پایین دستمو میکنم تو ک و س ت خیلی بیشعورن واقعا فیلم گرفتم ازشون منم عصبانی شدم هر چی فوش بود بهشون دادم هی میگفت الان میام پایین فلانت میکنم گفتم کو بیا 

کاری با فرهنگ و قومیتشون ندارم 

ولی دوستان یه توصیه خیلی مهم دارم براتون اگه قراره خونه بخرید ،همسایه حتی از نقشه و امکانات خونتون هم مهمتره 

تو میتونی تو یه پنت هاوس 500 متری تو فرشته بشینی 

ولی همسایه احمقت زندگی رو برات سیاه کنه 

حالا بحث اجاره نشینی فرق داره چون هر سال جابه جایی داره 

ولی اگه نظر منو میخواید قبل خرید یه خونه ،یه سال اجاره برید توش ببینید چه جوریه شاید اصلا خوب نبود 

شرایط حقوقی و قانونیش ذو نمیدونم ولی خدایی همسایه رو واقعا در نظر بگیرید

حالا ربطی ب بلوچ بودن نداره اما بلند داد بزن بگو زندگی تو شهرو با طویله اشتباه گرفتین دستشوییو برا ه ...

بیشعورن میگه ما نکردیم میگه ما نبودیم گفتم سگ گایید دهن هر کی رو تف کرده اعصابم دیگه خیلی بهم ریخت چند باره این کارو میکنن 

یه دختر بزرگ داره اون تف میکنه ۱۲ ۱۳ سالهم بیشتره .بعد گفتم حیوونین مگه وحشیا تف میکنین تو تویله مگه ...

یا خدا چه بی ادب 

نباید باهاش دهن به دهن بزاری  هرچی باشه به اون میگن بچه و به شما میگن زن گنده 

واقعا از آبروی خودت نترسیدی با بچه دهن به دهن شدی ؟

یکبار یکی از فامیلامون داشت آش نذری پخش میکرد بعد یکی از بالای ساختمون توف کرد تو آش بعد فوش دادن بهم.

یارو اومد پایین طلبکار بود که چرا بهش فحش داده و اون بیچاره رو کتک زد.

همچین آدم های آشغالی زیاد پیدا میشه.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
بیشعورن میگه ما نکردیم میگه ما نبودیم گفتم سگ گایید دهن هر کی رو تف کرده اعصابم دیگه خیلی بهم ریخت چ ...

با بزرگترش مطرح کن و حتی اونبچرو ادمم ب حساب نیار 

ب خانوادشم بگو اگه نمیتونین از پس تربیت بچتون بربیایین دخترتوو بفرستم طویله اشنامون با عین خودش معاشرت کنه