2777
2789
عنوان

دلیل نگاه های پسره چی میتونه باشه یه دختر عاقل بیاد بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 35 پست
اگه میخواستت میومد جلو نه که فقط از دور خیره بشهادا درمیاره جدی نگیر

دقیقااااا اسی ادا درمیاره نیم ساعت فک کردم چیه کلمش .... همینه خودشه

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگاه کردن یه چیزه عادیه 

اون ما دختراییم که با نگاه کردن نخ میدیم، پسرا کلا از این چیزا حالیشون نمیشه

ولی معلومه فراموشش نکردی و هنوز درگیرشی که حتی از نگاهش یه چیزی میخوای برداشت کنی 

نگاهش یا عادیه یا از روی کنجکاوی و غروره که این دختره به من ابراز علاقه کرده 

ولی باید بیخیالش بشی. من معتقدم وقتی یه پسر مستقیم و با چشم گریونم بهت ابراز علاقه میکنه باز باید شک کنی و سریع باورت نشه چه برسه به این نگاه ها 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

عزیزم مونده هنوز این نرهای جماعت را بشناسی عزیزم مشخصه سنی نداری هنوز اکثر مردا هیزن نگاه میکنن چرا جدی گرفتی مخصوصا اگه بدونه دوسش داری دچار غرور کاذب میشه عزیزم اینقد آقایون را بزرگ نکنی همین طورم نمیشه جمع شون کرد از بس خودشیفته هستن 

نگاه کردن یه چیزه عادیه اون ما دختراییم که با نگاه کردن نخ میدیم، پسرا کلا از این چیزا حالیشون نمیشه ...

ایشالا بتونم فراموشش کنم ولی خیلی دوسش داشتم احساسم حیف شد

یکی سر پا موند و رسید:)

عزیزم مونده هنوز این نرهای جماعت را بشناسی عزیزم مشخصه سنی نداری هنوز اکثر مردا هیزن نگاه میکنن چرا ...

این خب هیز نبود. از وقتی فهمیده دوسش دارم اینجوری میکنه. یه بار نگاه میکنه یه مدتم نادیده میگیره

اصلا این نگاه ها رو جدی نگیر، هیچ حسی نیست جز غرور خودش نیست و نگاهشم سرکنکجاویه پسرونه ست، حس و عل ...

برات پیش اومده بود؟ چجوری گذشتی ازش

چطور میتونه

با دست پس میزنه و با پا پیش میکشه مغزتو با همین نگاهها درگیر میکنه تا تو بهش فکر کنی و علت یابی کنی و همین فکر کردن زیاد نمیذاره فراموش کنی 

البته اگه خودتم توی ذهنت زیاد درمورد نگاه هاش اغراق نکرده باشی و مطمئن باشی واقعا داره به تو نگاه میکنه 

ایشالا بتونم فراموشش کنم ولی خیلی دوسش داشتم احساسم حیف شد

احساست را خرج کسی که شعور درک کردنش را داشته باشه می‌گند اگه جرات عاشق شدن نداری شعور معشوق بودن را داشته باش مردا تا بفهمند کسی دوسشون داره طاقچه بالا میذارن یهو فکر میکنن رونالدو هستن توهم زده میشن منم اشتباه شما را کردم تا فهمید هم رفت به آسمون هم دایورت کرد به فلان جاش هی هم میگفت من کراش همه دخترام حالا نه قیافه داشت نه هیکل نه اخلاق نه نجابت هیچی نداشت اول خودش را پاره کرد منو علاقه مند کنه ولی وقتی بش علاقه مند شدم گذاشت طاقچه بالا که تو افتادی دنبال من 

با دست پس میزنه و با پا پیش میکشه مغزتو با همین نگاهها درگیر میکنه تا تو بهش فکر کنی و علت یابی کنی ...

نه مطمئنم نگاهش به منه. همین امشب که دیدمش، مستقیم نگاه می‌کرد اونم دو سه بار