2777
2789
بله دیگه متاسفانه فکر کنم نی نی یارا فهمیدن مردارو نگه دارن سایتشون پر بازدید تر میشه چجور میتونم از ...

ن فکر نکنم بحث مرد  باشه . 

چون منم چند روز پیش تاپیک قبل تریم رو نگاه کنید 

یه کاربر بهم فحش داد . ب نی نی یار گفتیم و صداش زدیم . 

ایشون اومدن گفتن کاربری بسته شده  و لغوش زدم 

ولی نشده و الکی بود .

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم.  🌸 

جمله اولتو متوجه نشدم ولی درمورد دومی چی بگم دیگه عین خیالشون نیست

میگم الان وقت ندارن ولی جواب میدم

اینم براتو💐

‏قسمت جالب مصرف الکل اونجاست که تو هی کج و کوله می‌شی تا با سر بری تو دیوار ولی دست دختر خانم دور کمرت برت می‌گردونه سر جات‌ با یه دونه بوس کوچولو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من با مردا مشکل ندارم با ادمای فحاش مشکل دارم

بخایم پیگیرشیم اذیت میشیم

‏قسمت جالب مصرف الکل اونجاست که تو هی کج و کوله می‌شی تا با سر بری تو دیوار ولی دست دختر خانم دور کمرت برت می‌گردونه سر جات‌ با یه دونه بوس کوچولو

ن فکر نکنم بحث مرد باشه . چون منم چند روز پیش تاپیک قبل تریم رو نگاه کنید یه کاربر بهم فحش داد . ب ...

بله شاید 

البته جسارت نشه منظور من درمورد مردای فحاش بود 

ولی مثل اینکه درمورد خانماهم داره صدق میکنه

ببخشید من با لفظ گل صدا زدمتون فکر کردم خانم هستین 🙏🙏

خدا بخیر کنه🤣

حالا خوبه شما گفتی گل

خیلیا میگن عزیزم 

بله شاید البته جسارت نشه منظور من درمورد مردای فحاش بود ولی مثل اینکه درمورد خانماهم داره صدق میکنه

ن زنده باشید .حق دارید و اکثریت همینه ک میگید 🙏🏼🌸

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم.  🌸 

خدا بخیر کنه🤣حالا خوبه شما گفتی گلخیلیا میگن عزیزم

اون خیلیا هم احتمالا فکر میکنند شما خانم هستین 

به هرحال اگه به مفرد صداتون زدم یا گل خطاب کردم پوزش میطلبم از آقا بودنتون مطلع نبودم

اون خیلیا هم احتمالا فکر میکنند شما خانم هستین به هرحال اگه به مفرد صداتون زدم یا گل خطاب کردم پوزش ...

منم جای برادرتون 

اشتباهه پیش میاد شما به دل نگیر 🫠 نه اینکه شمام بدت میاد 🤣😂🤐

خخخخ چی بگم

اون خیلیا هم احتمالا فکر میکنند شما خانم هستین به هرحال اگه به مفرد صداتون زدم یا گل خطاب کردم پوزش ...

چ‌‌خوشکل گفتی واقعا دمت گرم💐💐💐💐