سلام،به نظرتون باید جلوی مردا تو بحث کوتاه اومد؟من نمیدونم واقعا کم اوردم،هربار که بحث میشه و شوهرم توهین میکنه کوتاه میاو بدار میشه و راحتتر توهین میکنه دریغ از اینکه شرمنده بشه حتی برعکس روش بیشتر باز میشه واقعا باید با اینجور مردا چیکار کرد
من بخاطر ادامه دار نشدن بحث خودمو میزنم به اون راه اونوقت اون بدتر میکنه بیشتر قیافه میگیره تازه خودشو از من برتر میدونه،تازه یکساله ازدواج کردم همه جوره هم تو زندگی هواشو دارم و با سختیاش میسازم ولی حتی دریغ از اینکه بفهمه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مردای همه ک مثه هم نیستن بگرد بینن قلقش چجوریه مثلا ماله من سکوت میکنم اون شرمنده میشه یا وقتی کار اشتباهی کنم و خودم خودموسرزنش کنم اونم سرزنش میکنه ولی وقنئتی بگم خب چ اشکال داره حاللکاریه ک شده اوتم کوتاه میاد درکل ب مرد جماعت روبدی بیشتر سوارت میده
من وقتی شوهرم عصبانیه سکوت میکنم بعدش یا میرم حموم یا جارو برقی روشن میکنم کلا بی اعتنایی میکنم و خوب فکر میکنم مقصر کیه اونوقت تو یوقت دیگه بهش میگم از کدوم حرفش ناراحتوشدم یا جواب حرفشو میدم چون ی مدت گذشته ی راحت ب تفاهم میرسیم البته این خصلت شوهرمنه شاید ی مرد دیگه بازم جوش بیاره دوباره دعوا ولی برامن روش عالیی هستش
مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
موقع بد و بیراه سکوت کن و محلو ترک کن وقتی اروم شد باهاش حرف بزن و توضیح بده و بذار حرفشو بزن .قبلش بهش بگو من میخوام مشکلمون حل بشه با داد و بیداد هبچ مشکلی حل نمیشه
اره مشکل خودمم هست یکم صبرم کمه میخوام همون موقع مشکلو حل کنم،نمیدونم شاید من زیاد حساسم،مثلا میبینم تو نت توی این گروها فیلم میبینه یا ویدیوهای صحنه دار میزارن نگاه میکنه اتیش میگیرم عصبی میشم