2777
2789
عنوان

اگهههه بهتون خبر بدن که شما

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 93 پست
هجده نوزده ساله های الان که ما باشیم هم حال رو حیمون همینه💔🥲

خدا دلت و شاد کنه🌷💝

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا متوسط بودی ولی سال کنکورت صدتو گذاشتی ۱۰ ماه اینا

خیلی خوشحال میشدم   راستش  یه کمی میتونم تصور کنم ک رتبه اول چ حسی داره  چون رشته خودم دانشگاه خودمون من رتبه اول قبول شدم و دانشگاه رو همیشه رتبه اول بودم معدلم ۱۹ بالاتر بود

حسش خوب نیست ولش کن بچسب به درست وواقعا تجربش کن میدونم تو الان نمیدونی چی سرت امدههههه بعدا متوجه ...

ممنون 😂

می‌دونی کاش دغدغم نمیشد جوری که میترسم هرررر روز میترسم 

دانشگاهه برام مهم نیس که رتبه مهمه 

میخونم میگم کاش مثل اونا بخونم مثل اونااااا 🥲

خیلی خوشحال میشدم راستش یه کمی میتونم تصور کنم ک رتبه اول چ حسی داره چون رشته خودم دانشگاه خودمو ...

ایییی خدای من 🥹🥹🥹🥹

ایول بهت دخترررر 

همیشه اول باشی 🩵