2777
2789
عنوان

نامزدم بهم پول نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1275 بازدید | 84 پست
پشت گوشی برخورد نمیکنم چون از حالت چهرش خانوادش میفهمن یچیز شدهاگه هم بیان وسط تا جدایی پیش میریمبیا ...

بابا نکن قبول کن خانواده تو هم با طرف بد رفتار می کنن اون پسر الان حریم خصوصی با زنش می خواد زن نگرفته که بازم تو عذاب باشه 

بابا نکن قبول کن خانواده تو هم با طرف بد رفتار می کنن اون پسر الان حریم خصوصی با زنش می خواد زن نگرف ...

اخه زورم میگیره واسه دو تومن پول اینقدر منت میزاره

منو مقایسه میکنه با خواهر شوهرم و جاریم میگه اونا خوب لباس میپوشن و میگردن نمیگه شوهراشون دست کم ماهی 10 تومن پول تو جیبی بهشون میدن

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه زورم میگیره واسه دو تومن پول اینقدر منت میزارهمنو مقایسه میکنه با خواهر شوهرم و جاریم میگه اونا ...

خب وقتی تورو با اونا مقایسه میکنه توام بگو شوهرای اونای پولدارن پول میدن تو چی 😑

ممنون از اونایی که گفتن تو عقد شوهرم بهم بزور پول میداده و اونایی که گفتن تازه بابامم جدا خدجمو داده بهترین راهنمایی و راهکار بود دل استارتر هم نسوخت😏 

قسمت نارنجی امضام 🧡

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
خب وقتی تورو با اونا مقایسه میکنه توام بگو شوهرای اونای پولدارن پول میدن تو چی 😑

میگه هر کی ی درامدی داره اونا مهندسن پولدارن من کارمندم ن

واسه هر حرف من ی دلیل چرت و مسخره داره

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

نامزدت که انگار تو رو دورازجون زن خراب می‌دونه یعنی چی چون ما س.ک.س نمی‌کنیم پول نمی‌دم بهت 

از اون طرف خانوادت چرا اونطوری میکنن😐😐

مگه شوهرت نیست؟

وقتی اونقدر بزرگ شدی که شوهر کنی چجوری اینقدر کنترات میکنن؟

چرا اجازه میدی واقعا

میگه هر کی ی درامدی داره اونا مهندسن پولدارن من کارمندم نواسه هر حرف من ی دلیل چرت و مسخره داره

این جاست دیگه اشتباه تون هر خانمی باید برای خودش مستقل باشه کار خوب داشته باشه برای خودت یه پا مرد باشی که اگر به هر دلیلی خواستی کاری کنی مستقل باشی 

میگه هر کی ی درامدی داره اونا مهندسن پولدارن من کارمندم نواسه هر حرف من ی دلیل چرت و مسخره داره

پیرت میکنه طرف سر هرچیزی ی جواب تو استینش داشته باشه.😂😑.. دفعه بعد اگه نداد دیگه بحث پول وسط نکش وقتی بیرون رفتی حسابی خرید کن مجبوره پرداخت کنه

نامزدت که انگار تو رو دورازجون زن خراب می‌دونه یعنی چی چون ما س.ک.س نمی‌کنیم پول نمی‌دم بهت از اون ط ...

قرار نیست در قبال رابطه پول بده ک

داره میگه زن نیستی دختری در حالی ک اگه وظیفه منه بهت پول بدم وظیفه توام هست زنم باشی مثل بقیه

بابام کار نداره بار ها شده گفته پاشید باهم برید بیرون ی دور بخورید باد بخوره ب کلتون مامانم یا ب کل کنسلش میکنه یا خودش و خواهر کوچیکمم همراهمون میاد 

اصلا نمیتونم پای مامانمو از زندگیم ببرم

پیرت میکنه طرف سر هرچیزی ی جواب تو استینش داشته باشه.😂😑.. دفعه بعد اگه نداد دیگه بحث پول وسط نکش و ...

خرید نمیریم چون خانوادم نمیزارن...

واقعا میخوام برم کارگری کنم پول در بیارم

حداقل منت چص تومن پول کسی سرم نمیزاره 

خرید نمیریم چون خانوادم نمیزارن...واقعا میخوام برم کارگری کنم پول در بیارمحداقل منت چص تومن پول کسی ...

دقیقا ادم مستقل باشه حتی اگ کارگری کنه شرف داره ب این مردایی ک همیشع مینالن نداریم نداریم 

بهش گفتمگفت رسمی و قانونی ما میتونیم رابطه داشته باشیم ایا میزارن؟نهپس ن اسم رسمو بیار ن قانون

بهش بگو 

مگه بخاطر رابطه جنسی خرج می‌کنی ؟ ملت برا دوست دخترشون خرج میکنن  من زنتم 

بعدشم دوران قبل عروسی تا منو نبردی خونت ..دوران شناخته همش... الان نتونی ساپورتم کنی از کجا معلوم بعد ازدواجم بکنی؟ به آدمی که سر دو تومن چونه میزنه چه شکلی تکیه کنم؟؟ 

بگو فرهنگ خونواده من اینه دوران نامزدی هم موقته انتظار زیادی نیس که بهش احترام بذاری اونوقت تو بجای احترام گروکشی می‌کنی از نظر روانی تحت فشار می‌زاری منو 

بهش بگو مگه بخاطر رابطه جنسی خرج می‌کنی ؟ ملت برا دوست دخترشون خرج میکنن من زنتم بعدشم دوران قبل عر ...

بخدا هر دفعه گریم میندازه سر پول اخرشم معتقده من پر توقعم

نه پرتوقع نیستی اصلا اون آقا باید علاقه اش رو تو عمل بهت نشون بده ....

بهش میگم چرا بهم نمیگی دوست دارم

میگه خب بوست میکنم🫴🏻

عمل از نظرش بوسه فقط بوسسس