2777
2789
عنوان

پیام دختری ک برادرم خواستگارش بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 59 پست
والا بعد از شش ماه گفتنشون هم خیلی فرقی با بعد عقد گفتنشون نداشته نارسایی قلبی و کلیوی شدید دارن و ا ...

اره واقعا کارشون زشت بوده

خودت جوابشو بده قاااطع که نشون بدی پشت تصمیم برادرت محکم وایسادین

بگو عزیزم شما دوتا قسمت هم نیستین . ان شاءالله ی بخت خوب نصیبت بشه و خوشبخت بشی. برادر منم داره به زندگیش میرسه بهتره همه چی همین جا تموم بشه و بیشتر از این ادامه پیدا نکنه که خدایی نکرده حرمت ها شکسته نشه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا بعد از شش ماه گفتنشون هم خیلی فرقی با بعد عقد گفتنشون نداشته نارسایی قلبی و کلیوی شدید دارن و ا ...

مهریه و این حرفاشون به کنار

ولی دلم به حال دختره سوخت

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️

خوب آدم بیمار مگه حق زندگی نداره یجوری حرف میزنی انگار تاابد سالم و جاودانه میمونی

شاید این آقا بعدا بخواد بچه دار بشه چرا باید حق پدریو از خودش سلب کنه مگه دختر قحطه 

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
چرا برادرت باید با همچین موردی ازدواج کنه؟

برادر من سه ساله تصمیم ب ازدواج داره و بین مواردی ک رفته همش میگفت این خانم تنها مورد مناسبشه از هر نظر 

ک ایشون هم بعد از شش تازه این مسائلو مطرح کردن 

بگو سنگ بزرگ نشونه ی  نخواستن هست ..شما سنگ بزرگ گذاشتید جلوی پای داداشم .حالا هم داداشم قبول نمیکنه .‌بلاک کن بره ..داشتم شمارشو عوض کنه .معلومه می‌خوان شستشوی مغزی بدنش ‌‌

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

واقعیت از همین میترسم ک برادرم دوباره ببینتش و کاری ک اونا میخوان رو انجام بده

با برادرت صحبت کن بگو وقتی میتونی با آدم سالمی که بچه دارم میشه و همش درگیر دکتر و دیالیز و عمل نیست ازدواج کنی  اونم با عزت و احترام .چرا باید خودتو بندازی تو هچل .از کجا معلوم نقشه نباشه .سالی که نکوست از بهارش پیداست .از آرامش اینجوری چه برسه بعد عقد 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

خوب آدم بیمار مگه حق زندگی نداره یجوری حرف میزنی انگار تاابد سالم و جاودانه میمونی

این دخترخانم بیماریش یه جوریه که برادر ایشون حتی نمیتونه پدر بشه. بیمارها حق زندگی دارن اما نه به بهای بدبختی دیگران

فقط پیام بعضی هارو نگاه میگن نباید رفت خواستگاری آدم بیمار همینا میگن این همه آدم تو فلسطین دارن میکشن بماچه به هیچ چیزو هیچ کسی جز خودشون رحم نمیکنن مایه شرم ها و ضد انسانیت

❤️

مشخصه از اون کار بلداس مهرشو انداخته بد دل داداشت بد گفته عجب بهش پیام بده عزیزم تموم شده ما جایی دیگه رفتیم خواستگاری ایشالله شما هم خوشبخت بشین