2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم آنقد خسته شدم از این کارا دیگه چل شدم بعد مامانم میگه تو طبیعی نیستی همه رفت و آمد میکنن

چی بگم والا به نظرم چندتا ۵ شنبه جمعه برین مسافرت یا بگین مثلا میخوایم بریم بیرون شهر بپیچونید منو همسرم تازه ازدواج کردیم بعضی هفته ها ۵ شنبه شب میریم چالوس جمعه صبح برمیگردیم کوتاهه ولی حال و هوامون عوض میشه خرجشم زیاد نیست غذا میبریم از خونه کیک درست میکمم یا کوکی برای صبحانه فقط یه اجاره خونه اس که یه جارو یاد گرفتیم نوسازه اقاعه اشناس بهمون قیمت مناسب اجاره میده شمام همینکارو کنید

در گنگ ترین حالت زندگیمم

تو فامیل پدری ما رسمه همونطور ک یکی از کاربرا بالاتر گفت قابلمه پارتی میکنن 

اما با این تفاوت ک همه مثلا یه نوع غذا درست میکنن از خونه میارن 

بعضیا ظرفهاشونم میارن یا یه بار مصرف میگیرن ک کسی مجبور نباشه وایسه ظرف ۲۰ نفر رو بشوره 

صاحب خونه هم فقط شیرینی و میوه و چای میده ک اونم خداییش،کلی زحمت و هزینه داره بازم

ولی بر خلاف همه کاربرا،من خیلی خوشم اومد،وااااقعا خوش‌بحالتون،خواهر ندارم دوتا داداش دارم،یکی ازموقعی زن گرفته،خونه من ک اصلا نمیاد خونه مامانمم خیلی کم میاد بی معرفت،باباهم ندارم،یکی دیگه هم شهردیگه دانشجوئه،خودمم هفته ای یکی دو بار میرم پیش مامانم،آرزومه همچین خانواده ای،بخدا حاضرم بودم کل هزینه ها و درست کردن غذا روبه عهده بگیرم فقط دور هم باشیم،شما خانواده این ب معنای واقعی کلمه🥰