2777
2789
عنوان

زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چجورررکلم هنوز درد میکنه

برو دکتر از سرت عکس بگیرن. هم برا سلامتیت هم برا مدرک. و اگه تهدید میکنه شکایت کن. هیچی مهم تر از سلامتیت نیس

چجوری? با درگیر نشدن و پیشرفت کردن بدون اینکه اون بفهمه. یواشکی پیشرفت کن . وقتی مستقل شدی یه بار برا همیشه میری

برو دکتر از سرت عکس بگیرن. هم برا سلامتیت هم برا مدرک. و اگه تهدید میکنه شکایت کن. هیچی مهم تر از سل ...

من برام مهم نیس

زندگیمو از کوچیکی برام کوفت کردم

فوقش سر همین مشته هم خون ریزی داخلی میکنم میمیرم

من برام مهم نیسزندگیمو از کوچیکی برام کوفت کردمفوقش سر همین مشته هم خون ریزی داخلی میکنم میمیرم

اگه واقعا واست مهم نیس چرا پست گذاشتی؟ به نظرم برات مهمه ولی داری تلقین میکنی که‌ برات مهم نیس. چون نمیخوای هیچ حرکتی بزنی. 

اگه واقعا واست مهم نیس چرا پست گذاشتی؟ به نظرم برات مهمه ولی داری تلقین میکنی که‌ برات مهم نیس. چون ...

من تو کل زندگیم سر این بابای بی شرفم 

هیچ گوهی نتونستم بهورم تو خونه حبسمممم

نمیتونم برم بیرون ترجیح میدم بمیرم

من تو کل زندگیم سر این بابای بی شرفم هیچ گوهی نتونستم بهورم تو خونه حبسممممنمیتونم برم بیرون ترجیح م ...

خب اگه قصد داری بمیری که هیچی. 

ولی اگه یه موقه نظرت عوض شد، از وقتایی که خونه نیس استفاده کن و تو خونه و به شکل مجازی درس بخون و مطالعه کن و.... شغل‌هایی مثه ادمین بودن یاد بگیر و کسب درآمد کن. همشو میتونی گوشه اتاقت انجام بدی.‌ هر وقتم خونه نبود برو بیرون حال و هوات عوض بشه

خب اگه قصد داری بمیری که هیچی. ولی اگه یه موقه نظرت عوض شد، از وقتایی که خونه نیس استفاده کن و تو خو ...

اخه من کلا تو خونه حبسم هیچ بیرون رفتن ندارم 

حتا کلید خونه هم ندارم