2777
2789
عنوان

دوستام هر هفته میرن کافه من چون پول ندارم ماهیی یع بار

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 50 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردم چقدر سطح شعورشون اومده پایین..خیلی تعجب کردم‌ ازون پست

لزوما همه رابطه ندارن 

این ب این معنی نیست پسرا نخوانا نه همه اونایی که ازدواج کردن و دوست بودن میخواستن مگه خیلی اعتقادسون سر این چیزا قوی بوده باشه 

هر لمس فیزیکی هم تا خود دختر رضایت نداشته باشه انجام نمیشه بنی ب حورایی با رضایت دو طرف 

ولی سک.س و فکر نکنم دختری ک دنبال رابطه پایدار باشه و بدون اطمینان کامل از آینده انجام بده 

@niniyar‍ ایشون علنی به من تهمت هرزگی می زنن

@niniyar‍ 

سلام. کاربر مورد نظر در بحث، جمله‌ای توهین‌آمیز به دخترها گفت (تشبیه رابطه به معامله و خرج کردن در برابر خدمات برای مردان). من فقط پرسیدم آیا خودش هم همین رفتار رو داره یا نه. هیچ توهینی نکردم، اما ایشون برعکس ماجرا رو جلوه داده و به دختران تهمت زده. لطفاً سابقه‌ی پیام‌ها بررسی بشه، مشخص میشه که من هیچ بی‌احترامی نکردم.بررسی شود

با تشکر از مجموعه

برام ی صلوات میفرستی؟ خدا خیرت بده🌹

@niniyar‍ من درخواست رسیدگی دارمدر غیر این صورت از مراجع بالاتر پیگیری می کنم

عزیزم شما توهین کردی به دختران

من گفتم اینکار خوبی نیست

بعد موضوع عوض کردی من از طرف شما معذرت میخوام میدونم تند رفتم ولی ناراحت شدم از این موضوع

برام ی صلوات میفرستی؟ خدا خیرت بده🌹